GEBZELİ MUHTAR KANDAZ'IN PAYLAŞIMI YÜREKLERİ SIZLATTI!

İlçeler 31.01.2024 - 08:00, Güncelleme: 31.01.2024 - 08:00
 

GEBZELİ MUHTAR KANDAZ'IN PAYLAŞIMI YÜREKLERİ SIZLATTI!

KOCAELİ AHBERİ - Cengiz Yucak
Gebze Arapçeşme mahallesi muhtarı Remzi Kandaz facobook sosyal medya sayfasından "muhtarlar ne iş yapar" eleştirilerine verdiği cevapta kendisine whatsApp aracılığı iletilen yardım taleplerinin ekran görüntülerini "Bazıları diyorki muhtar ne iş yapar. Biz sosyal medyada, yada hangi bir yerlerde sessiz sedasız, çok kişinin derdine derman olmaya çalışıyoruz. Rabbim aracı olanlardan razı olsun. Kat kat daha fazlasını versin..." sözleri ile paylaştı.. Zor durumdaki insanlarımızın çaresizliğini ortaya seren Muhtar kandaz'ın, Remzi Kandaz Bir facebook sayfasından yaptığı bu paylaşımı yürekleri burkarken, bazı takipçilerinden ise aşağıdaki yorumlar geldi;  Fahriye Demir: "Bunu sadece muhtarlar yapmıyor bunu genellikle herkez yapıyor birde muhtarın bunu yaparken elin uzun olduğu için kolaylıkla yardım edebiliyorlar böyle yardım sever çok insanlar o insanlar durumu iyi olanlardan alıp böyle durumu kötü insanlara yardım ediyorlar bu yardımseverlik sadece muhtar oldugu için yapmiyorlar." Yusuf Hasdemir "Sorun Muhtarlar değil onlara can kurban. Milli geliri şarkıcıya futbolcuya doymak bilmeyen işadamlarına ve bankalara bölüştürüp işçiye yaşlıya emekliye öğrenciye harcamayanlarda." Ilhan Aktas "Bu insanları ete muhtaç edenleri Allah kuru ekmeğe muhtaç etsin inşallah" Turgay Manay: "Adres bilgisini özelden paylaşabilir misin"
KOCAELİ AHBERİ - Cengiz Yucak

Gebze Arapçeşme mahallesi muhtarı Remzi Kandaz facobook sosyal medya sayfasından "muhtarlar ne iş yapar" eleştirilerine verdiği cevapta kendisine whatsApp aracılığı iletilen yardım taleplerinin ekran görüntülerini "Bazıları diyorki muhtar ne iş yapar. Biz sosyal medyada, yada hangi bir yerlerde sessiz sedasız, çok kişinin derdine derman olmaya çalışıyoruz. Rabbim aracı olanlardan razı olsun. Kat kat daha fazlasını versin..." sözleri ile paylaştı..

Zor durumdaki insanlarımızın çaresizliğini ortaya seren Muhtar kandaz'ın, Remzi Kandaz Bir facebook sayfasından yaptığı bu paylaşımı yürekleri burkarken, bazı takipçilerinden ise aşağıdaki yorumlar geldi; 

Fahriye Demir: "Bunu sadece muhtarlar yapmıyor bunu genellikle herkez yapıyor birde muhtarın bunu yaparken elin uzun olduğu için kolaylıkla yardım edebiliyorlar böyle yardım sever çok insanlar o insanlar durumu iyi olanlardan alıp böyle durumu kötü insanlara yardım ediyorlar bu yardımseverlik sadece muhtar oldugu için yapmiyorlar."
Yusuf Hasdemir "Sorun Muhtarlar değil onlara can kurban. Milli geliri şarkıcıya futbolcuya doymak bilmeyen işadamlarına ve bankalara bölüştürüp işçiye yaşlıya emekliye öğrenciye harcamayanlarda."
Ilhan Aktas "Bu insanları ete muhtaç edenleri Allah kuru ekmeğe muhtaç etsin inşallah"
Turgay Manay: "Adres bilgisini özelden paylaşabilir misin"
Bir şunu diyen bir yazı 'Tamam abi 18:47 Teşekkür ederim 18:47 Abi elinde 8 9 yaş mont olursa bana haber verir misin havalar soğuk diye çocuklardan çıkamıyorum dışarı o tarafa yolum düşmüyor allah razı olsun 18:49 Abi kırmızı et vermek isteyen olursa beni arar mısın uzun zamandır alamıyorum gerçekten çok pahalı herşey zeytin peynir de zor alıyorum fiyatlar hep artıyor 18:51 Abi birşey sorcam bide bana su faturası niye çok geliyor ki 920 tl geldi elektrik 800 doğalgaz 1200 maaş faturalara gidiyor' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.