GEBZELİ MEHMET BAŞARAN ''AK PARTİ İLE DEVAM'' DEDİ

Siyaset 23.02.2024 - 19:44, Güncelleme: 23.02.2024 - 20:17
 

GEBZELİ MEHMET BAŞARAN ''AK PARTİ İLE DEVAM'' DEDİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze'nin yerlisi siyasetçilerden Tavşanlı köylü Sadık Güvenç İYİ Parti Gebze Belediye Başkan adayı ve Mollafenari köylü Kamil Ergün'de Yeniden Refah Partisi Gebze Belediye Başkan adayı olurken, Duraklı köyünden Nurettin Çelik'de Saadet Partsinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.. Gebze'de 80 binin üzerinde yerli yani manav kökenli oy olduğu iddia edilirken, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bu manav oylarından en çok hangi yerli adaya gideceği merak ediliyordu.. İşte tam da bu noktada ,Gebze'nin yerlilerinin en önde gelen isimlerinin hangi yerli aday yanında ve nasıl bir tutum alacağı da en çok merak edilenler arasındaydı ki; ilk işaret Gebzeli tanınmış iş ve siyaset insanı Mehmet Başaran'dan geldi.. Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyeliğinin ardından bir müddet Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcılığı da yapan Mehmet Başaran daha sonra vermiş olduğu ani bir karar ile aktif siyasetten çekilerek, Kocaeli kent Konseyi Yönetim Kuruluna girmişti.. Mehmet Başaran bugün Ak Parti Gebze Belediye başkan adayı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Köylerden Sorumlu ilçe Başkan yardımcısı İsa Gül ve Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte Hatipler köyünü ziyaret ederek, Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Tahir Büyükakın ve Gebze Belediye başkan adayı Zinnur Büyükgöz'e oy istedi.. Mehmet Başaran'ın bu adımı siyasert kulislerinde "Mehmet Başaran Ak Parti ile yola devam ediyor" şeklinde yorumlandı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze'nin yerlisi siyasetçilerden Tavşanlı köylü Sadık Güvenç İYİ Parti Gebze Belediye Başkan adayı ve Mollafenari köylü Kamil Ergün'de Yeniden Refah Partisi Gebze Belediye Başkan adayı olurken, Duraklı köyünden Nurettin Çelik'de Saadet Partsinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu..

Gebze'de 80 binin üzerinde yerli yani manav kökenli oy olduğu iddia edilirken, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bu manav oylarından en çok hangi yerli adaya gideceği merak ediliyordu..

İşte tam da bu noktada ,Gebze'nin yerlilerinin en önde gelen isimlerinin hangi yerli aday yanında ve nasıl bir tutum alacağı da en çok merak edilenler arasındaydı ki; ilk işaret Gebzeli tanınmış iş ve siyaset insanı Mehmet Başaran'dan geldi..

Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyeliğinin ardından bir müddet Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcılığı da yapan Mehmet Başaran daha sonra vermiş olduğu ani bir karar ile aktif siyasetten çekilerek, Kocaeli kent Konseyi Yönetim Kuruluna girmişti..

Mehmet Başaran bugün Ak Parti Gebze Belediye başkan adayı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Köylerden Sorumlu ilçe Başkan yardımcısı İsa Gül ve Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte Hatipler köyünü ziyaret ederek, Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Tahir Büyükakın ve Gebze Belediye başkan adayı Zinnur Büyükgöz'e oy istedi..

Mehmet Başaran'ın bu adımı siyasert kulislerinde "Mehmet Başaran Ak Parti ile yola devam ediyor" şeklinde yorumlandı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.