GEBZELİ KAŞIKÇI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNE GİRDİ

Siyaset 02.04.2024 - 08:34, Güncelleme: 02.04.2024 - 08:44
 

GEBZELİ KAŞIKÇI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNE GİRDİ

KOCAELİ HABERİ
MHP İstanbul'dan sadece iki isim, İstanbul Büyükşehir Belediye  Meclisi üyeliğine seçilirken, o isimlerden birisinin Gebzeli iş ve siyaset insanı Kürşat Kaşıkçı olduğu öğrenildi.. 14 Mayıs 2023 genel seçimlerine MHP Kocaeli 2.inci sıra milletvekili adayı olarak katılmış olan Yudum Kaşıkçı bu haberini sosyal medyadan "Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçilen kıymetli eşim Kürşat Kaşıkçı’ya, çıkmış olduğu bu kutlu görevinde muvaffakiyetler dilerim. Genel Başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendinin liderliğinde, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da kutlu davamızın, vatanımızın ve milletimizin hizmetkarı olarak, ülkemiz ve ülkümüz için canla, başla mücadelemize devam edeceğiz" sözleri ile duyurdu.. 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonuçlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye  Meclisi üye sayısı şöyle şekillendi: CHP: 184 AKP: 130 MHP: 2 
KOCAELİ HABERİ

MHP İstanbul'dan sadece iki isim, İstanbul Büyükşehir Belediye  Meclisi üyeliğine seçilirken, o isimlerden birisinin Gebzeli iş ve siyaset insanı Kürşat Kaşıkçı olduğu öğrenildi..

14 Mayıs 2023 genel seçimlerine MHP Kocaeli 2.inci sıra milletvekili adayı olarak katılmış olan Yudum Kaşıkçı bu haberini sosyal medyadan "Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçilen kıymetli eşim Kürşat Kaşıkçı’ya, çıkmış olduğu bu kutlu görevinde muvaffakiyetler dilerim. Genel Başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendinin liderliğinde, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da kutlu davamızın, vatanımızın ve milletimizin hizmetkarı olarak, ülkemiz ve ülkümüz için canla, başla mücadelemize devam edeceğiz" sözleri ile duyurdu..

31 Mart 2024 yerel seçimleri sonuçlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye  Meclisi üye sayısı şöyle şekillendi:
CHP: 184
AKP: 130
MHP: 2 

Bir 3 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Aziz Milletim RA SENDE' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.