GEBZELİ ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

İlçeler 28.05.2024 - 21:34, Güncelleme: 28.05.2024 - 21:34
 

GEBZELİ ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak organizasyonu ile "Köy Okulları Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği" bugün Gebze Belediyesinin Cumaköy'de inşa ettiği mesire alanında gerçekleştirildi.. Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze İlçe sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Gebze Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tataoğlu ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğna ile birlikte belediye başkanı "Köy Okulları Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği"ne katılıp çocuklarla birlikte eğlenen  belediye başkanı Zinnur Büyükgöz o anları sosyal medyaadan "Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte Cumaköy Mesire Alanımızda düzenlediğimiz Gençlik Festivali'nde; kırsal mahallelerimizdeki okullarda eğitim gören evlatlarımız gönüllerince eğlendi." notu ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak organizasyonu ile "Köy Okulları Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği" bugün Gebze Belediyesinin Cumaköy'de inşa ettiği mesire alanında gerçekleştirildi..

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze İlçe sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Gebze Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tataoğlu ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğna ile birlikte belediye başkanı "Köy Okulları Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği"ne katılıp çocuklarla birlikte eğlenen  belediye başkanı Zinnur Büyükgöz o anları sosyal medyaadan "Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte Cumaköy Mesire Alanımızda düzenlediğimiz Gençlik Festivali'nde; kırsal mahallelerimizdeki okullarda eğitim gören evlatlarımız gönüllerince eğlendi." notu ile paylaştı..
Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.