GEBZELİ AK PARTİLİLERDEN ŞİLE ÇIKARMASI

Siyaset 27.01.2024 - 16:29, Güncelleme: 27.01.2024 - 16:35
 

GEBZELİ AK PARTİLİLERDEN ŞİLE ÇIKARMASI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti gebze eski ilçe başkan yardımcısı Korkmaz Çiçek ile Ak Parti Gebze Belediye eski meclis üyesi İsmail Keskin komşu ilçe Şile'ye gittiler.. Korkmaz Çiçek ile İsmail Keskin Şile ziyaretleri kapsamında , Şile'nin Ak Partili Belediye Başkanı İlhan Ocak'lı ilede görüştüler ve Çiçek o görüşmeyi sosyal medyadan "Kıymetli arkadaşlarım İsmail keskin ve Dursun Aydınla beraber Şile belediye başkanımız sayın İlhan ocaklı ile kısa bir sohbet" sözleri ile paylaştı.. Gebze siyaset kulislerinde ise önümüzdeki dönem için bu iki siyasetçinin daha da akltif olarak sahalara geri dönecekleri konuşuluyor..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti gebze eski ilçe başkan yardımcısı Korkmaz Çiçek ile Ak Parti Gebze Belediye eski meclis üyesi İsmail Keskin komşu ilçe Şile'ye gittiler..

Korkmaz Çiçek ile İsmail Keskin Şile ziyaretleri kapsamında , Şile'nin Ak Partili Belediye Başkanı İlhan Ocak'lı ilede görüştüler ve Çiçek o görüşmeyi sosyal medyadan "Kıymetli arkadaşlarım İsmail keskin ve Dursun Aydınla beraber Şile belediye başkanımız sayın İlhan ocaklı ile kısa bir sohbet" sözleri ile paylaştı..

Gebze siyaset kulislerinde ise önümüzdeki dönem için bu iki siyasetçinin daha da akltif olarak sahalara geri dönecekleri konuşuluyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.