Gebze'de ki rehine krizi devam ediyor

Asayiş 01.02.2024 - 19:23, Güncelleme: 01.02.2024 - 19:40
 

Gebze'de ki rehine krizi devam ediyor

KOCAELİ HABERİ
Gebze'de bulunan Procter Gamble isimli Amerikan menşeili bir fabrikaya giren silahlı bir kişi, İsrail’e tepki göstererek içerdeki 7 çalışanı rehin aldı.. Gebze Emniyet müdürlüğüne yapılab ihbar üzerine çok sayıda polis ekipleri olay yerine intikal etti. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz fabrika önüne gelip bilgi alırken, Polisin ise işçileri rehin alan kişiyle temas halinde olduğu öğrenildi.. Kocaeli İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve Gebze Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili olayı bizzat yakından takip ederken, içerdeki rehinelerin dışardaki ailelerinin fabrika önündeki gergin bekleyişleri ise devam ediyor..  Sözcü tv'ye konuşan bir rehine yakını ise içerdeki  İbrahim Yeşil ismindeki eylemcinin, bu fabrikanın eski bir çalışan olduğunu iddia etti.
KOCAELİ HABERİ

Gebze'de bulunan Procter Gamble isimli Amerikan menşeili bir fabrikaya giren silahlı bir kişi, İsrail’e tepki göstererek içerdeki 7 çalışanı rehin aldı..

Gebze Emniyet müdürlüğüne yapılab ihbar üzerine çok sayıda polis ekipleri olay yerine intikal etti. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz fabrika önüne gelip bilgi alırken, Polisin ise işçileri rehin alan kişiyle temas halinde olduğu öğrenildi..

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve Gebze Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili olayı bizzat yakından takip ederken, içerdeki rehinelerin dışardaki ailelerinin fabrika önündeki gergin bekleyişleri ise devam ediyor.. 

Sözcü tv'ye konuşan bir rehine yakını ise içerdeki  İbrahim Yeşil ismindeki eylemcinin, bu fabrikanın eski bir çalışan olduğunu iddia etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.