GEBZE'DE Kİ FABRİKA YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

İlçeler 12.06.2024 - 16:37, Güncelleme: 12.06.2024 - 16:37
 

GEBZE'DE Kİ FABRİKA YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze ilçesi Balçık Mahallesi Organize Sanayi Caddesi üzerinde bulunan Simge Paletçilik‘te 13.21’de başlayan yangın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından 45 araç 124 personelle müdahale edilerek kontrol altına alındı.. Yangın sonrası soğutma çalışmaları devam ederken, yanında bulunan fabrikalara ve akaryakıt istasyonuna sirayet olmadı.. Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın yangın sonrasını fotoğraflarını sosyal medyadan "Gebze’de bir palet fabrikasında çıkan yangına çok kısa bir sürede müdahale ederek başka bir alana sıçramasını engelleyen ekiplerimizi tebrik ediyorum. Hem sıcakla hem de yangınlarla mücadele eden mesai arkadaşlarıma Rabbimden kolaylıklar diliyorum. Geçmiş olsun." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Gebze ilçesi Balçık Mahallesi Organize Sanayi Caddesi üzerinde bulunan Simge Paletçilik‘te 13.21’de başlayan yangın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından 45 araç 124 personelle müdahale edilerek kontrol altına alındı..

Yangın sonrası soğutma çalışmaları devam ederken, yanında bulunan fabrikalara ve akaryakıt istasyonuna sirayet olmadı..

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın yangın sonrasını fotoğraflarını sosyal medyadan "Gebze’de bir palet fabrikasında çıkan yangına çok kısa bir sürede müdahale ederek başka bir alana sıçramasını engelleyen ekiplerimizi tebrik ediyorum. Hem sıcakla hem de yangınlarla mücadele eden mesai arkadaşlarıma Rabbimden kolaylıklar diliyorum. Geçmiş olsun." sözleri ile paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.