GEBZE'DE ANLAMLI YER SOFRASI İFTARI

Güncel 15.03.2024 - 04:50, Güncelleme: 15.03.2024 - 04:50
 

GEBZE'DE ANLAMLI YER SOFRASI İFTARI

KOCAELİ HABERİ
Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ve  ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze Gönüllü teşekküllerin organize ettiği "Bir İftarım GAZZE’ye iftar" programına katılım sağladı.. Zinnur Büyükgöz o iftarı sosyal medyadan "Sivil Dayanışma Platformu'nun düzenlediği Ümmet İftarı'nda hemşehrilerimizle bir araya geldik." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ve  ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze Gönüllü teşekküllerin organize ettiği "Bir İftarım GAZZE’ye iftar" programına katılım sağladı..

Zinnur Büyükgöz o iftarı sosyal medyadan "Sivil Dayanışma Platformu'nun düzenlediği Ümmet İftarı'nda hemşehrilerimizle bir araya geldik." sözleri ile paylaştı..
Bir 12 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.