GEBZE PAZARCILAR ODASI BAŞKANI ATSIZ'DAN YENİ UYGULAMA

Güncel 04.12.2022 - 21:08, Güncelleme: 04.12.2022 - 21:08
 

GEBZE PAZARCILAR ODASI BAŞKANI ATSIZ'DAN YENİ UYGULAMA

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Seyyar Pazarcilar ve Esnaflar Odası Başkanı Hicaz Atsız, son dönemde artan sebze ve meyve fiyatları ve zincir marketlerin kendilerine karşı sergiledikleri haksız rekabet dolaysı ile satışları düşünce çareyi pazar tezgahlarına pos makinesi koydurarak kerdi kartı ile satış dönemine geçmekte buldu.. İşte Başkan Hicaz Atsız'ın pazarcı esnafına yaptığı o çağrı; "Değerli Pazarcı Esnafı Arkadaşım, Hepimizin bildiği üzere son zamanlarda iş yapabilmemiz ve eskiden yaptığımız keyifli satışlara ulaşmamız şu dönemler de oldukça zor gözükmekte. Artan maliyetlerin yanı sıra her köşe başına açılan zincir marketlerinde adil rekabet etme noktasında ki uygunsuz davranışları bizlerin işini günden güne oldukça zora sokmaktadır. Yaşanan ekonomik olumsuzluklar vatandaşlarımızı nakit alış veriş yapmak yerine kredi kartı kullanarak harcama yapmaya teşvik etmektedir. Buda pazarlardan alış veriş yapma sıklığını ve miktarını azaltmakta ve bizlerinde satışlarını olumsuz olarak etkilemektedir. Bu noktada daha güçlü mücadele edebilmenin en temel yollarından birisi de tezgahlarımızda kredi kartı kullanarak zincir marketlerden alış veriş yapan vatandaşlarımızı geri çağırmaktır. Ekonomik anlamda bizleri daha rahatlatacak bu uygulamada daha iyi geri dönüşler alabilmek için sizlerin de uygun görmesi durumunda bankalar ile görüşerek bizlere en uygun oranda pos cihazı vermelerini talep etmek istemekteyiz. Böylece bir taraftan kaybettiğimiz müşterilerimizi geri kazanacak diğer taraftan da ödemeleri en az maliyetle tahsil etmeyi hedeflemekteyiz."
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Seyyar Pazarcilar ve Esnaflar Odası Başkanı Hicaz Atsız, son dönemde artan sebze ve meyve fiyatları ve zincir marketlerin kendilerine karşı sergiledikleri haksız rekabet dolaysı ile satışları düşünce çareyi pazar tezgahlarına pos makinesi koydurarak kerdi kartı ile satış dönemine geçmekte buldu..

İşte Başkan Hicaz Atsız'ın pazarcı esnafına yaptığı o çağrı;

"Değerli Pazarcı Esnafı Arkadaşım,

Hepimizin bildiği üzere son zamanlarda iş yapabilmemiz ve eskiden yaptığımız keyifli satışlara ulaşmamız şu dönemler de oldukça zor gözükmekte. Artan maliyetlerin yanı sıra her köşe başına açılan zincir marketlerinde adil rekabet etme noktasında ki uygunsuz davranışları bizlerin işini günden güne oldukça zora sokmaktadır. Yaşanan ekonomik olumsuzluklar vatandaşlarımızı nakit alış veriş yapmak yerine kredi kartı kullanarak harcama yapmaya teşvik etmektedir. Buda pazarlardan alış veriş yapma sıklığını ve miktarını azaltmakta ve bizlerinde satışlarını olumsuz olarak etkilemektedir. Bu noktada daha güçlü mücadele edebilmenin en temel yollarından birisi de tezgahlarımızda kredi kartı kullanarak zincir marketlerden alış veriş yapan vatandaşlarımızı geri çağırmaktır. Ekonomik anlamda bizleri daha rahatlatacak bu uygulamada daha iyi geri dönüşler alabilmek için sizlerin de uygun görmesi durumunda bankalar ile görüşerek bizlere en uygun oranda pos cihazı vermelerini talep etmek istemekteyiz. Böylece bir taraftan kaybettiğimiz müşterilerimizi geri kazanacak diğer taraftan da ödemeleri en az maliyetle tahsil etmeyi hedeflemekteyiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.