GEBZE KAVUŞTU DARICA GÜN SAYIYOR

İlçeler 27.01.2024 - 17:04, Güncelleme: 27.01.2024 - 17:04
 

GEBZE KAVUŞTU DARICA GÜN SAYIYOR

KOCAELİ HABERİ
Gebze İlyasbey Sağlık Yaşam Merkezi'nin inşası tamamlanınca, Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü tüm birimleri ile birlikte yarım asırlık eski binlarından yeni binlarına taşındı. Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü de inşasında son aşamaya gelinen Darıca Sağlık Kompleksine taşınmak için gün sayıyor.. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü o haberi bugün şu açıklam ile duyurdu; "Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan beraberinde Kocaeli Vali Yardımcısı Sayın Ali Ada ile birlikte bugün Darıca Sağlık Kompleks alanına giderek devam eden çalışmaları ve mevcut durumu yerinde inceledi. Projenin son durumunu gözlemleyen ve bazı değerlendirmelerde bulunan heyete, yüklenici firma yetkilileri tarafından güncel bilgiler ve planlamalar aktarıldı. İncelemelerde Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan'da hazır bulundu."  
KOCAELİ HABERİ

Gebze İlyasbey Sağlık Yaşam Merkezi'nin inşası tamamlanınca, Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü tüm birimleri ile birlikte yarım asırlık eski binlarından yeni binlarına taşındı. Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü de inşasında son aşamaya gelinen Darıca Sağlık Kompleksine taşınmak için gün sayıyor..

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü o haberi bugün şu açıklam ile duyurdu;

"Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan beraberinde Kocaeli Vali Yardımcısı Sayın Ali Ada ile birlikte bugün Darıca Sağlık Kompleks alanına giderek devam eden çalışmaları ve mevcut durumu yerinde inceledi. Projenin son durumunu gözlemleyen ve bazı değerlendirmelerde bulunan heyete, yüklenici firma yetkilileri tarafından güncel bilgiler ve planlamalar aktarıldı. İncelemelerde Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan'da hazır bulundu."
Bir 3 kişi ve aydınlatma görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.