GEBZE JANDARMASI ELE GEÇİRDİ

Asayiş 03.02.2024 - 21:19, Güncelleme: 03.02.2024 - 21:19
 

GEBZE JANDARMASI ELE GEÇİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze jandarması bugün Gebze ilçesi sınırlarında yürütülen çalışmalar neticesinde içinde iki şahsın bulunduğu bir aracı durdurarak yapılan kontrolde uyuşturcu ele geçirdi. İŞTE KONUYLA İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI Bugün (03 Şubat 2024) Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu ile mücadele kapsamında Gebze ilçesi sınırlarında yürütülen çalışmalar neticesinde içinde iki şahsın bulunduğu araç durdurulmuş, yapılan incelemede;  ⦁ 710 Gr Uyuşturucu (Metanfetamin) Madde, ⦁ 220 Gr Uyuşturucu (Esrar) Madde, ⦁ 1 Adet Hassas Terazi, ⦁ 4 Adet Uyuşturucu İçme Aparatı, ⦁ 2 Adet Cep Telefonu, ⦁ 23.850 TL Suçtan Elde Edildiği Değerlendirilen Para ele geçirilmiştir .  Araçta bulunan bir şahısla birlikte daha önceden de işlediği çeşitli suçlardan araması bulunan bir şahıs gözaltına alınmış olup, işlemlerin tamamlanmasına müteakiben adli makamlara sevk edileceklerdir.  Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ  
KOCAELİ HABERİ

Gebze jandarması bugün Gebze ilçesi sınırlarında yürütülen çalışmalar neticesinde içinde iki şahsın bulunduğu bir aracı durdurarak yapılan kontrolde uyuşturcu ele geçirdi.

İŞTE KONUYLA İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI
Bugün (03 Şubat 2024) Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu ile mücadele kapsamında Gebze ilçesi sınırlarında yürütülen çalışmalar neticesinde içinde iki şahsın bulunduğu araç durdurulmuş, yapılan incelemede; 
⦁ 710 Gr Uyuşturucu (Metanfetamin) Madde,
⦁ 220 Gr Uyuşturucu (Esrar) Madde,
⦁ 1 Adet Hassas Terazi,
⦁ 4 Adet Uyuşturucu İçme Aparatı,
⦁ 2 Adet Cep Telefonu,
⦁ 23.850 TL Suçtan Elde Edildiği Değerlendirilen Para ele geçirilmiştir . 
Araçta bulunan bir şahısla birlikte daha önceden de işlediği çeşitli suçlardan araması bulunan bir şahıs gözaltına alınmış olup, işlemlerin tamamlanmasına müteakiben adli makamlara sevk edileceklerdir.  Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.