GEBZE ÇEVREYE DUYARLILIĞI HATIRLATTI

İlçeler 03.06.2024 - 14:41, Güncelleme: 03.06.2024 - 14:41
 

GEBZE ÇEVREYE DUYARLILIĞI HATIRLATTI

KOCAELİ HABERİ
Gebze’de Gençler ve öğreencilerin katılımı ile Dünya Çevre Günü Programı gerçekleştirildi.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün ev sahipliğinde düzenlenen, okul öğrencileri ile çevreeye duyarlı Gebzelilerin katıldığı Dünya Çevre Günü programında şehir içi yürüyüşün ardından, kent meydanında öğrencilerin mini konser proramı ve folklorik etkinlikleri sergilendi. Çevre bilincinin toplumda yaygınlaştırılma ve Sıfır Atık başta olmak üzere belediyenin çevreci projeleri, bizzat başkan Büyükgöz tarafından anlatılarak tanıtıldı.. Zinnur Büyükgöz , Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ve ilçe yöneticileri ile belediye başkan yardımcısı Dursunali Arslan ve belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu Dünya Çevre Günü Programını sosyal medyadan "Dünya Çevre Haftası'nı yine büyük bir çoşkuyla kutladık... Yarınlarımız, ülkemizin geleceği kıymetli evlatlarımızın katılımıyla "Çevreni Koru, Geleceğe Hayat Ver" dedik. Türkiye'nin Sıfır Atık Kenti Gebze'den geleceğe hayat veren tüm vatandaşlarımıza selam gönderdik!" ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze’de Gençler ve öğreencilerin katılımı ile Dünya Çevre Günü Programı gerçekleştirildi..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün ev sahipliğinde düzenlenen, okul öğrencileri ile çevreeye duyarlı Gebzelilerin katıldığı Dünya Çevre Günü programında şehir içi yürüyüşün ardından, kent meydanında öğrencilerin mini konser proramı ve folklorik etkinlikleri sergilendi.

Çevre bilincinin toplumda yaygınlaştırılma ve Sıfır Atık başta olmak üzere belediyenin çevreci projeleri, bizzat başkan Büyükgöz tarafından anlatılarak tanıtıldı..

Zinnur Büyükgöz , Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ve ilçe yöneticileri ile belediye başkan yardımcısı Dursunali Arslan ve belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu Dünya Çevre Günü Programını sosyal medyadan "Dünya Çevre Haftası'nı yine büyük bir çoşkuyla kutladık... Yarınlarımız, ülkemizin geleceği kıymetli evlatlarımızın katılımıyla "Çevreni Koru, Geleceğe Hayat Ver" dedik. Türkiye'nin Sıfır Atık Kenti Gebze'den geleceğe hayat veren tüm vatandaşlarımıza selam gönderdik!" ifadeleri ile paylaştı..
Bir 3 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.