GEBZE BELEDİYESİNİN DADAŞ BAŞKANLARI BULUŞTU

Siyaset 09.02.2024 - 13:06, Güncelleme: 09.02.2024 - 13:06
 

GEBZE BELEDİYESİNİN DADAŞ BAŞKANLARI BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesinin Erzurumlu belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, 1989-1994 döneminde Gebze belediye başkanlığı yapan Erzurumlu hemşerisi Mehmet Emin Akın'ı evinde ziyaret etti.. Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya'ın da içinde olduğu partili heyet arkadaşları ile birlikte CHP Gebze'nin önde gelen duayen isimlerinden birsi olan Mehmet Emin Akın'ı evinde ziyaret eden Başkan Büyükgöz, fotoğraf karelerine de yansıyan o keyifli anları sosyal medyadan "İlçe Başkanımız Recep Kaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Bilal Durmuş Kurt ve teşkilatımızla beraber Geçmiş Dönemler Gebze Belediye Başkanımız Mehmet Emin Akın'ı ziyaret ederek hasbihâl eyledik." sözleri ile paylaştı.. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesinin Erzurumlu belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, 1989-1994 döneminde Gebze belediye başkanlığı yapan Erzurumlu hemşerisi Mehmet Emin Akın'ı evinde ziyaret etti..

Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya'ın da içinde olduğu partili heyet arkadaşları ile birlikte CHP Gebze'nin önde gelen duayen isimlerinden birsi olan Mehmet Emin Akın'ı evinde ziyaret eden Başkan Büyükgöz, fotoğraf karelerine de yansıyan o keyifli anları sosyal medyadan "İlçe Başkanımız Recep Kaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Bilal Durmuş Kurt ve teşkilatımızla beraber Geçmiş Dönemler Gebze Belediye Başkanımız Mehmet Emin Akın'ı ziyaret ederek hasbihâl eyledik." sözleri ile paylaştı.. 
Bir 6 kişi görseli olabilir

Bir 9 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.