GEBZE BELEDİYESİ TANINMIŞ EMEKTARLARINDAN CEMAL SARAL VEFAT ETTİ

Yaşam 02.06.2024 - 02:57, Güncelleme: 02.06.2024 - 02:57
 

GEBZE BELEDİYESİ TANINMIŞ EMEKTARLARINDAN CEMAL SARAL VEFAT ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi Otobüs İşletmesinde uzun yıllar otobüs şoförü olarak görev yaptıktan sonra emekli olan Cemal Saral vefat etti. Gebze Kadıllı köyününün tanınmış isimlerinden birsi olan Cemal Saral'ın cenazesi 2 Haziran 2024 pazar günü (bugün) öğle namazına müteakiben Kadıllı Merkez Camiinden kaldırılacaktır.. Kocaeli Hbaeri Gazetesi olarak Cemal Saral'a Allah’tan rahmet, kederli ailesibe sabır ve başsağlığı diliyoruz. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi Otobüs İşletmesinde uzun yıllar otobüs şoförü olarak görev yaptıktan sonra emekli olan Cemal Saral vefat etti.

Gebze Kadıllı köyününün tanınmış isimlerinden birsi olan Cemal Saral'ın cenazesi 2 Haziran 2024 pazar günü (bugün) öğle namazına müteakiben Kadıllı Merkez Camiinden kaldırılacaktır..

Kocaeli Hbaeri Gazetesi olarak Cemal Saral'a Allah’tan rahmet, kederli ailesibe sabır ve başsağlığı diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.