GEBZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ZİNNUR BÜYÜKGÖZ İLK TOPLANTISINI YAPTI

Siyaset 22.01.2024 - 20:54, Güncelleme: 22.01.2024 - 21:07
 

GEBZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ZİNNUR BÜYÜKGÖZ İLK TOPLANTISINI YAPTI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ün tekrar belediye başkan adayı gösterilmesine kesin gözle bakılırken, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya bu beklentiyi doğrularcasına, bu akşam Seçim Koordinasyon kurulunda birlikte gerçekleştirdikleri toplantıyı sosyal medyadan "SKM Başkanımız Hasan Özdemir’in Başkanlığında, Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’ün katılımıyla 3 Kademe SKM Başkanlarımız ve yönetimleriyle ilk Toplantımızı gerçekleştirerek çalışmalarımızı başlattık. Gebze’miz, Kocaeli’miz ve Ak davamız için hayırlı olsun." sözleri ile paylaştı.. Recep Kaya'nın bu paylaşımı siyaset kulislerinde "SKM toplantısını Zinnur Büyükgöz ile başlattığına göre demek ki tekrar adaylığı kesinleşti" şeklinde algı buldu..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ün tekrar belediye başkan adayı gösterilmesine kesin gözle bakılırken, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya bu beklentiyi doğrularcasına, bu akşam Seçim Koordinasyon kurulunda birlikte gerçekleştirdikleri toplantıyı sosyal medyadan "SKM Başkanımız Hasan Özdemir’in Başkanlığında, Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’ün katılımıyla 3 Kademe SKM Başkanlarımız ve yönetimleriyle ilk Toplantımızı gerçekleştirerek çalışmalarımızı başlattık. Gebze’miz, Kocaeli’miz ve Ak davamız için hayırlı olsun." sözleri ile paylaştı..

Recep Kaya'nın bu paylaşımı siyaset kulislerinde "SKM toplantısını Zinnur Büyükgöz ile başlattığına göre demek ki tekrar adaylığı kesinleşti" şeklinde algı buldu..
Bir 12 kişi ve yazı görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.