FİKRİ IŞIK DİLOVASI'NDA SAHADA

Siyaset 19.03.2024 - 04:59, Güncelleme: 19.03.2024 - 04:59
 

FİKRİ IŞIK DİLOVASI'NDA SAHADA

KOCAELİ HABERİ
Son Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Kocaeli eski milletvekili Fikri Işık, partisinin belediye başkan adayına destek vermek için geldiği Dilovası'ında, Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım, Belediye Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu, İl Başkan Yardımcısı Haluk Sekban, İl Yönetim kurulu üyesi İbrahim Arslan ve Teşkilat Mensupları ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.. Dilovası'ında geniş bir nüfusa sahip olan Bingöllüler ile bir araya gelen Fikri Işık, kendisine gösterilen ilgi ve partilerine gösterdikleri teveccüh karşısında, Bingöllüler Dernek Başkanı Ercan Güneş'e, Yönetimlerine ve Üyelerine misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Son Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Kocaeli eski milletvekili Fikri Işık, partisinin belediye başkan adayına destek vermek için geldiği Dilovası'ında, Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım, Belediye Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu, İl Başkan Yardımcısı Haluk Sekban, İl Yönetim kurulu üyesi İbrahim Arslan ve Teşkilat Mensupları ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu..

Dilovası'ında geniş bir nüfusa sahip olan Bingöllüler ile bir araya gelen Fikri Işık, kendisine gösterilen ilgi ve partilerine gösterdikleri teveccüh karşısında, Bingöllüler Dernek Başkanı Ercan Güneş'e, Yönetimlerine ve Üyelerine misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.