FEYZA ALTUN SERBEST BIRAKILDI

Gündem 20.02.2024 - 09:46, Güncelleme: 20.02.2024 - 10:07
 

FEYZA ALTUN SERBEST BIRAKILDI

KOCAELİ HABERİ
Sosyal medyadaki 'şeriat tepkisi' paylaşımı nedeniyle gözaltına alınan Feyza Altun, tutuklama istemiyle adliyeye sevk edildi. Mahkeme Av. Feyza Altun'u adli kontrol ile serbest bıraktı.. Sosyal medyadaki 'şeriat tepkisi' paylaşımı nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve gözaltına avukat Feyza Altun, bir günlük gözaltı süresinin ardından sabah erken saatlerde Beykoz Adliyesi'ne sevk edildi. Altun, tutuklanması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Altun'un avukatı Oğuzhan Aslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Müvekkilim ve meslektaşım Feyza Altun sabah erken saatlerde adliyeye sevk edildi. Şu an Beykoz Adliyesindeyiz. Birazdan ifadesine katılacağız" dedi.  Mahkeme Av. Feyza Altun'u adli kontrol ile serbest bıraktı..
KOCAELİ HABERİ

Sosyal medyadaki 'şeriat tepkisi' paylaşımı nedeniyle gözaltına alınan Feyza Altun, tutuklama istemiyle adliyeye sevk edildi. Mahkeme Av. Feyza Altun'u adli kontrol ile serbest bıraktı..

Sosyal medyadaki 'şeriat tepkisi' paylaşımı nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve gözaltına avukat Feyza Altun, bir günlük gözaltı süresinin ardından sabah erken saatlerde Beykoz Adliyesi'ne sevk edildi. Altun, tutuklanması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Altun'un avukatı Oğuzhan Aslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Müvekkilim ve meslektaşım Feyza Altun sabah erken saatlerde adliyeye sevk edildi. Şu an Beykoz Adliyesindeyiz. Birazdan ifadesine katılacağız" dedi.

 Mahkeme Av. Feyza Altun'u adli kontrol ile serbest bıraktı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.