FENERBAHÇE'NİN GİRESUN KADROSUNDA SÜRPRİZLER

Spor 11.02.2022 - 16:25, Güncelleme: 11.02.2022 - 16:25
 

FENERBAHÇE'NİN GİRESUN KADROSUNDA SÜRPRİZLER

KOCAELİ HABERİ
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın GZT Giresunspor'a konuk olacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. ÖZEL UÇAKLA GİRESUN'A GİDECEKLER Pas çalışmasıyla devam eden idman, taktiksel ve bireysel organizasyonlarla tamamlandı. Fenerbahçe kafilesi, saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Giresun'a gidecek. OZAN YOK, ALTAY DÖNDÜ Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulundan Mesut Özil, İrfan Can Kahveci, Filip Novak ve Luiz Gustavo bu maçta da kadroda yok. Takıma dönen ve Kayserispor maçında sakatlığı nedeniyle maçı tamamlayamayan Ozan Tufan da kafilede yer almadı. Uzun süren sakatlığını atlatan Altay Bayındır ise kadroya dahil edildİ. <div class="middle" col-sm-6="" col-xs-12="" pad10="" sectiontwitter"="" style="box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Poppins, serif; vertical-align: baseline;">
KOCAELİ HABERİ

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın GZT Giresunspor'a konuk olacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı.

ÖZEL UÇAKLA GİRESUN'A GİDECEKLER

Pas çalışmasıyla devam eden idman, taktiksel ve bireysel organizasyonlarla tamamlandı.

Fenerbahçe kafilesi, saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Giresun'a gidecek.

OZAN YOK, ALTAY DÖNDÜ

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulundan Mesut Özil, İrfan Can Kahveci, Filip Novak ve Luiz Gustavo bu maçta da kadroda yok. Takıma dönen ve Kayserispor maçında sakatlığı nedeniyle maçı tamamlayamayan Ozan Tufan da kafilede yer almadı. Uzun süren sakatlığını atlatan Altay Bayındır ise kadroya dahil edildİ.
Resim

<div class="middle" col-sm-6="" col-xs-12="" pad10="" sectiontwitter"="" style="box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Poppins, serif; vertical-align: baseline;">

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.