FENERBAHÇELİ TARAFTAR, GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI

Spor 27.05.2024 - 09:19, Güncelleme: 27.05.2024 - 09:19
 

FENERBAHÇELİ TARAFTAR, GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI

KOCAELİ HABERİ
Süper Lig’in 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray’da taraftarlar sokaklarda şampiyonluğu kutladı. Bir Fenerbahçe taraftarı da sarı kırmızılı taraftarlarla şampiyonluk kutlamasına katıldı. Trendyol Süper Lig'in 2023-2024 sezonunda mutlu sona Galatasaray ulaştı. Sarı kırmızılılar, Tümosan Konyaspor'u deplasmanda Mauro Icardi (2) ve Berkan Kutlu'nun golleriyle 3-1 yendi. Konyaspor'un golünü 78. dakikada Prip attı. Galatasaray 102 puanla şampiyonluğa ulaşarak, Süper Lig'de en yüksek puanla şampiyon oldu. Galatasaray’ın şampiyon olmasıyla Bakırköy'de sarı-kırmızılı taraftarlar, şampiyonluk sevinçlerini doyasıya yaşadı. Bir Fenerbahçe taraftarı da sarı kırmızılı taraftarlarla şampiyonluk kutlamasına katıldı.
KOCAELİ HABERİ

Süper Lig’in 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray’da taraftarlar sokaklarda şampiyonluğu kutladı. Bir Fenerbahçe taraftarı da sarı kırmızılı taraftarlarla şampiyonluk kutlamasına katıldı.

Trendyol Süper Lig'in 2023-2024 sezonunda mutlu sona Galatasaray ulaştı. Sarı kırmızılılar, Tümosan Konyaspor'u deplasmanda Mauro Icardi (2) ve Berkan Kutlu'nun golleriyle 3-1 yendi. Konyaspor'un golünü 78. dakikada Prip attı.

Galatasaray 102 puanla şampiyonluğa ulaşarak, Süper Lig'de en yüksek puanla şampiyon oldu.

Galatasaray’ın şampiyon olmasıyla Bakırköy'de sarı-kırmızılı taraftarlar, şampiyonluk sevinçlerini doyasıya yaşadı.

Bir Fenerbahçe taraftarı da sarı kırmızılı taraftarlarla şampiyonluk kutlamasına katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.