FATMA KAPLAN HÜRRİYET'TEN AİLECEK DAVET

Siyaset 29.01.2024 - 09:22, Güncelleme: 29.01.2024 - 09:22
 

FATMA KAPLAN HÜRRİYET'TEN AİLECEK DAVET

KOCAELİ HABERİ
CHP İzmit Belediye Başkanı ve başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit Mahalle Temsilcileri ve aile bireylerinin ile İzmit Dernekler Yerleşkesinde verilen akşam ymeğinde bir araya geldi.. CHP İzmit İlçe Başkanlığı bu buluşmayı sosyal medyadan "Ön seçim sonrası, İzmit ilçe örgütümüz, Mahalle Temsilcilerimiz ve aile bireylerinin katılım sağladığı İzmit Dernekler Yerleşkesinde İzmit Belediye Başkan Adayımız Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte aile yemeğimizi düzenledik. Yerel seçimle ilgili değerlendirmede bulunarak bir araya gelip toplantımızı gerçekleştirdik. Beraber başaracağız, Kazanan İzmit halkı olacak." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

CHP İzmit Belediye Başkanı ve başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit Mahalle Temsilcileri ve aile bireylerinin ile İzmit Dernekler Yerleşkesinde verilen akşam ymeğinde bir araya geldi..

CHP İzmit İlçe Başkanlığı bu buluşmayı sosyal medyadan "Ön seçim sonrası, İzmit ilçe örgütümüz, Mahalle Temsilcilerimiz ve aile bireylerinin katılım sağladığı İzmit Dernekler Yerleşkesinde İzmit Belediye Başkan Adayımız Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte aile yemeğimizi düzenledik. Yerel seçimle ilgili değerlendirmede bulunarak bir araya gelip toplantımızı gerçekleştirdik. Beraber başaracağız, Kazanan İzmit halkı olacak." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..
Bir 8 kişi ve masa görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.