FATİH ERBAKAN İSTANBUL KARARALARINI AÇIKLADI

Siyaset 03.02.2024 - 14:53, Güncelleme: 03.02.2024 - 14:53
 

FATİH ERBAKAN İSTANBUL KARARALARINI AÇIKLADI

KOCALEİ HABERİ
Yeniden Refah Partisi, AK Parti'nin ittifak teklifini reddetti. Genel Başkan Fatih Erbakan İstanbul belediye başkan adaylığı için kendi adaylarını çıkaracaklarını açıkladı.. Fatih Erbakan "İstanbul, Ankara ve İzmir'de seçime kendi adaylarımızla giriyoruz. İttifak yapmıyoruz. Adayları 10 Şubat'ta açıklayacağız. İstanbul, Ankara ve İzmir için, 'Ahlaklı, Milli Görüş belediyeciliği ve Yeniden Refah' diyoruz." dedi..
KOCALEİ HABERİ

Yeniden Refah Partisi, AK Parti'nin ittifak teklifini reddetti. Genel Başkan Fatih Erbakan İstanbul belediye başkan adaylığı için kendi adaylarını çıkaracaklarını açıkladı..

Fatih Erbakan "İstanbul, Ankara ve İzmir'de seçime kendi adaylarımızla giriyoruz. İttifak yapmıyoruz. Adayları 10 Şubat'ta açıklayacağız. İstanbul, Ankara ve İzmir için, 'Ahlaklı, Milli Görüş belediyeciliği ve Yeniden Refah' diyoruz." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.