ERTAN UZEL'DE GEBZE BELEDİYESİ İÇİN ADAY ADAYI OLDU

Siyaset 25.01.2024 - 09:45, Güncelleme: 25.01.2024 - 09:45
 

ERTAN UZEL'DE GEBZE BELEDİYESİ İÇİN ADAY ADAYI OLDU

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilat Başkanı Ertan Uzel, Gebze Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunda bulundu.. İYİ Parti Gebze İlçe başkanı Uğur Demir bu haberi sosyal medyadan "31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimlerinde Gebze Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için bugün başvuru dosyasını ilçe başkanlığımıza teslim eden, İlçe Teşkilat Başkanımız Sn. Ertan Uzel kardeşime başarılar dileriz. Teşkilatımıza ve Gebze’mize hayırlı olsun." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilat Başkanı Ertan Uzel, Gebze Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunda bulundu..

İYİ Parti Gebze İlçe başkanı Uğur Demir bu haberi sosyal medyadan "31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimlerinde Gebze Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için bugün başvuru dosyasını ilçe başkanlığımıza teslim eden, İlçe Teşkilat Başkanımız Sn. Ertan Uzel kardeşime başarılar dileriz. Teşkilatımıza ve Gebze’mize hayırlı olsun." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.