Erdoğan'a göre kişi başına milli gelirimiz 400 bin TL'yi aştı

Siyaset 02.03.2024 - 16:58, Güncelleme: 02.03.2024 - 16:58
 

Erdoğan'a göre kişi başına milli gelirimiz 400 bin TL'yi aştı

KOCAELİ HABERİ
Ak Partinin Antalya mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kişi başına düşen milli gelirimiz 13 bin doları aştı" aştı dedi. 13 bin dolar, 410 bin TL eder. Onu da 12 aya böldüğümüzde, kişi başı aylık gelir 34 bin 125 TL eder.  Yerel seçim öncesi Antalya'da miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mayıs seçimlerinde bu kardeşinize yüzde 43, milletvekilliğinde yüzde 41 oy oranı ile bize destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bu oranlar Antalya ile aramızdaki muhabbeti yansıtmaktan uzaktır. İnşallah hep birlikte 31 Mart'ta sandıkları Cumhur İttifakı oyları ile patlatarak bunu telafi edeceğimize inanıyorum." dedi.. 'Kişi başına milli gelirimiz 13 bin doları aştı' Erdoğan ayrıca "Biz eser siyasetine devam ediyoruz. Bu milletin sıkıntıları biz çözeceğiz. Türkiye Yüzyılı'yla zirveye çıkaracağız. İşte büyüme rakamları açıklandı. Türkiye geçtiğimiz yıl yüzde 4.5 oranında büyüdü. Kişi başına milli gelirimiz 13 bin doları aştı. Tesis ettiğimiz kesintisiz büyüme iklimi sayesinde, her alanda yeni rekorlarlar kırarak yolumuza devam ediyoruz." bilgisini paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Partinin Antalya mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kişi başına düşen milli gelirimiz 13 bin doları aştı" aştı dedi. 13 bin dolar, 410 bin TL eder. Onu da 12 aya böldüğümüzde, kişi başı aylık gelir 34 bin 125 TL eder. 

Yerel seçim öncesi Antalya'da miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mayıs seçimlerinde bu kardeşinize yüzde 43, milletvekilliğinde yüzde 41 oy oranı ile bize destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bu oranlar Antalya ile aramızdaki muhabbeti yansıtmaktan uzaktır. İnşallah hep birlikte 31 Mart'ta sandıkları Cumhur İttifakı oyları ile patlatarak bunu telafi edeceğimize inanıyorum." dedi..

'Kişi başına milli gelirimiz 13 bin doları aştı'
Erdoğan ayrıca "Biz eser siyasetine devam ediyoruz. Bu milletin sıkıntıları biz çözeceğiz. Türkiye Yüzyılı'yla zirveye çıkaracağız. İşte büyüme rakamları açıklandı. Türkiye geçtiğimiz yıl yüzde 4.5 oranında büyüdü. Kişi başına milli gelirimiz 13 bin doları aştı. Tesis ettiğimiz kesintisiz büyüme iklimi sayesinde, her alanda yeni rekorlarlar kırarak yolumuza devam ediyoruz." bilgisini paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.