Erdoğan Sisi'yi Görmeye Gidiyor

Siyaset 12.02.2024 - 05:29, Güncelleme: 12.02.2024 - 05:55
 

Erdoğan Sisi'yi Görmeye Gidiyor

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12-13 Şubat'ta Birleşik Arap Emirlikleri’ne, 14 Şubat'ta ise Mısır'a resmi ziyaretlerde bulunacak. Mısır'a gerçekleştirilecek bu ziyaret 12 yılın ardından bir ilk olacak.  Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan son açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 yılın ardından ilk kez Mısır'a ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan'ın 12-13 Şubat'ta gerçekleşecek BAE ziyaretinin ardından 14 Şubat'ta mevkidaşı Sisi ile bir araya gelmesi bekleniyor. Erdoğan, Mısır'a en son ziyaretini Kasım 2012'de başbakanlık görevindeyken gerçekleştirmişti. Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Sisi ile yıllar sonra görüşen ve el sıkışan Erdoğan, cumhurbaşkanlığı döneminde ilk kez Mısır'ı ziyaret etmiş olacak.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, vaki davetlere icabetle 12-13 Şubat 2024 tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri’ne, 14 Şubat 2024 tarihinde ise Mısır Arap Cumhuriyeti’ne resmi ziyaretlerde bulunacaklardır.Sayın Cumhurbaşkanımız, “Geleceğin Hükümetlerini…— T.C. İletişim Başkanlığı (@iletisim) February 11, 2024
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12-13 Şubat'ta Birleşik Arap Emirlikleri’ne, 14 Şubat'ta ise Mısır'a resmi ziyaretlerde bulunacak. Mısır'a gerçekleştirilecek bu ziyaret 12 yılın ardından bir ilk olacak. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan son açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 yılın ardından ilk kez Mısır'a ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan'ın 12-13 Şubat'ta gerçekleşecek BAE ziyaretinin ardından 14 Şubat'ta mevkidaşı Sisi ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Erdoğan, Mısır'a en son ziyaretini Kasım 2012'de başbakanlık görevindeyken gerçekleştirmişti. Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Sisi ile yıllar sonra görüşen ve el sıkışan Erdoğan, cumhurbaşkanlığı döneminde ilk kez Mısır'ı ziyaret etmiş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.