ERAY ŞAMDAN YİNE ŞAMPİYON OLDU

Spor 28.01.2024 - 19:52, Güncelleme: 28.01.2024 - 19:52
 

ERAY ŞAMDAN YİNE ŞAMPİYON OLDU

KOCAELİ HABERİ
Fransa'nın başkenti Paris Premier lig Karate şampiyonasında Eray Şamdan altın, Enes Bulut gümüş ve Ali Sofuoğlu bronz md.kazandılar. Türkiye Karate Federasyonu bu zaferi sosyal medyadan "Erkekler kumite -60 kiloda Olimpiyat ikincisi Milli Sporcumuz Eray Şamdan, final maçında Japon rakibini 3-1 yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Kahraman Mehmetçiklerimizi tekrardan unutmayan Milli Takımımızı tebrik ediyor, bu vesileyle tüm şehit ailelerine bir kez daha başsağlığı ve sabırlar diliyoruz." mesajı ile duyurdu.. 8 kez Avrupa şampiyonu olan Olimpiyat gümüş madalyalı Eray Şamdan şimdi de Dünyanın en iyi sporcularının ve tüm kıtaların sampiyonlarının katıldığı Premier liginde Dünya Şampiyonu olduğu bu zaferi, Kocaeli, Gebze, Darıca ve Ardahan'da büyük bir sevinç dalgası oluşturdu.  
KOCAELİ HABERİ

Fransa'nın başkenti Paris Premier lig Karate şampiyonasında Eray Şamdan altın, Enes Bulut gümüş ve Ali Sofuoğlu bronz md.kazandılar.

Türkiye Karate Federasyonu bu zaferi sosyal medyadan "Erkekler kumite -60 kiloda Olimpiyat ikincisi Milli Sporcumuz Eray Şamdan, final maçında Japon rakibini 3-1 yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Kahraman Mehmetçiklerimizi tekrardan unutmayan Milli Takımımızı tebrik ediyor, bu vesileyle tüm şehit ailelerine bir kez daha başsağlığı ve sabırlar diliyoruz." mesajı ile duyurdu..

8 kez Avrupa şampiyonu olan Olimpiyat gümüş madalyalı Eray Şamdan şimdi de Dünyanın en iyi sporcularının ve tüm kıtaların sampiyonlarının katıldığı Premier liginde Dünya Şampiyonu olduğu bu zaferi, Kocaeli, Gebze, Darıca ve Ardahan'da büyük bir sevinç dalgası oluşturdu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.