ENSAR ÖĞÜT ''GEBZE'Yİ HAFİFE ALAN KAYBEDER'' DİYE 2022'DE AK PARTİ'Yİ UYARMIŞTI!

Siyaset 21.01.2024 - 12:34, Güncelleme: 21.01.2024 - 12:42
 

ENSAR ÖĞÜT ''GEBZE'Yİ HAFİFE ALAN KAYBEDER'' DİYE 2022'DE AK PARTİ'Yİ UYARMIŞTI!

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP Gebze İlçe Başkanlığı da yaptıktan sonra memleketi Ardahan'a giderek milletvekili seçilen ve 15 yıl milletvekilliği yapan Ensar Öğüt, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için CHP'nin önde gelen isimleri ve parti tabanının arzu ve istekleri doğrultusunda  Gebze Belediye Başkan aday adaylığı başvursunda bulundu..  Ensar Öğüt'ün siyasi tecrübeleri ve öngörülerine verdiğimiz değerden dolayı zaman zaman kendisini arayıp fikir ve yorumlarından faydalandığımız olmuştur. Ensar Öğüt Gebze belediye başkan adaylığına başvurunca, aklımıza 2022 yılında kendisi ile Gebze üzerine yaptığımız bir söyleşi ve o söyleşi de Ensar Öğüt'ün söylemiş olduğu "Ak Parti için Gebze'de bunun faturası çok ağır olur. Kocaeli Büyükşehir Belediyesini kaybetmeyelim derken hem önce 2023'de milletvekili sayılarını sonra da 2024'de Büyükşehir belediyesini kaybederler." şeklindeki sözleri geldi.. 24 Kasım 2022'de "Siz Gebzeyi ve insanlarını da çok iyi tanıyorsunuz, Ak Parti Gebze'yi il yapmazsa ne olur bunun siyasi faturası" diye sorduğuğumuz Ensar Öğüt "Ak Parti için Gebze'de bunun faturası çok ağır olur. Kocaeli Büyükşehir Belediyesini kaybetmeyelim derken hem önce 2023'de milletvekili sayılarını sonra da 2024'de Büyükşehir belediyesini kaybederler. Çünkü onlar Gebzelilerin kızdırıldıklarında göstermiş oldukları tepkllerinin tadını henüz tadmadılar" demişti..  ENSAR ÖĞÜT'ÜN DEDİĞİ ÇIKTI Ensar Öğüt'ün söylediği de doğru çıkmıştı. Yani 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli'de 9 milletvekili beklerken ancak 6 milletvekili çıkarabilmişti. Üstelik mevcutlarındaki garanti sıra olan 7.inci sıraya Gebzeli Yasemin Özdemir'i milletvekili adayı koymalarına rağmen..   Ve Ak Parti iktidarının her genel seçimde tüm imkanları ile yüklenmesine rağmen Ardahan'da seçim kaybetmeyerek 15 yıl boyunca milletvekilliği yapan o Ensar Öğüt şimdi CHP Gebze Belediye Başkan aday adayı.. Bakalım CHP Genel Merkezi ve CHP Gebzelilerin tercihi ne olacak.. ENSAR ÖĞÜT İLE 2022'DE Kİ RÖPORTAJIMIZI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP Gebze İlçe Başkanlığı da yaptıktan sonra memleketi Ardahan'a giderek milletvekili seçilen ve 15 yıl milletvekilliği yapan Ensar Öğüt, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için CHP'nin önde gelen isimleri ve parti tabanının arzu ve istekleri doğrultusunda  Gebze Belediye Başkan aday adaylığı başvursunda bulundu.. 

Ensar Öğüt'ün siyasi tecrübeleri ve öngörülerine verdiğimiz değerden dolayı zaman zaman kendisini arayıp fikir ve yorumlarından faydalandığımız olmuştur. Ensar Öğüt Gebze belediye başkan adaylığına başvurunca, aklımıza 2022 yılında kendisi ile Gebze üzerine yaptığımız bir söyleşi ve o söyleşi de Ensar Öğüt'ün söylemiş olduğu "Ak Parti için Gebze'de bunun faturası çok ağır olur. Kocaeli Büyükşehir Belediyesini kaybetmeyelim derken hem önce 2023'de milletvekili sayılarını sonra da 2024'de Büyükşehir belediyesini kaybederler." şeklindeki sözleri geldi..

24 Kasım 2022'de "Siz Gebzeyi ve insanlarını da çok iyi tanıyorsunuz, Ak Parti Gebze'yi il yapmazsa ne olur bunun siyasi faturası" diye sorduğuğumuz Ensar Öğüt "Ak Parti için Gebze'de bunun faturası çok ağır olur. Kocaeli Büyükşehir Belediyesini kaybetmeyelim derken hem önce 2023'de milletvekili sayılarını sonra da 2024'de Büyükşehir belediyesini kaybederler. Çünkü onlar Gebzelilerin kızdırıldıklarında göstermiş oldukları tepkllerinin tadını henüz tadmadılar" demişti.. 

ENSAR ÖĞÜT'ÜN DEDİĞİ ÇIKTI

Ensar Öğüt'ün söylediği de doğru çıkmıştı. Yani 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli'de 9 milletvekili beklerken ancak 6 milletvekili çıkarabilmişti. Üstelik mevcutlarındaki garanti sıra olan 7.inci sıraya Gebzeli Yasemin Özdemir'i milletvekili adayı koymalarına rağmen..  

Ve Ak Parti iktidarının her genel seçimde tüm imkanları ile yüklenmesine rağmen Ardahan'da seçim kaybetmeyerek 15 yıl boyunca milletvekilliği yapan o Ensar Öğüt şimdi CHP Gebze Belediye Başkan aday adayı.. Bakalım CHP Genel Merkezi ve CHP Gebzelilerin tercihi ne olacak..

ENSAR ÖĞÜT İLE 2022'DE Kİ RÖPORTAJIMIZI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.