DR. NEVZAT DOĞAN'IN KIZI DA DOKTOR OLDU

Siyaset 05.06.2024 - 22:14, Güncelleme: 05.06.2024 - 22:14
 

DR. NEVZAT DOĞAN'IN KIZI DA DOKTOR OLDU

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve İzmit Belediyesi eski başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın kızı Ayça Doğan'da TIP Fakültesinden mezun olarak doktor diploması almaya hak kazandı.. Nevzat Doğan kızı Ayça'nın diploma törenindeki o heyecanlı anların fotoğraflarını facebook sosyal medya sayfasından "Dr.Ayça Doğan’ın diploma töreninde farklı bir heyecan vardı." sözleri ile paylaştı.. Öte yandan Dr. Ayça Doğan'ın, babası Dr. Nevzat Doğan ile Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus'un oratk olduğu MEDAR Hastanesinde mi yoksa Devlet Hastaneelerinde mi göreve başlayacağı, Kocaeli iş ve siyaseet kulislerinde  merak konusu oldu.. 
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve İzmit Belediyesi eski başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın kızı Ayça Doğan'da TIP Fakültesinden mezun olarak doktor diploması almaya hak kazandı..

Nevzat Doğan kızı Ayça'nın diploma törenindeki o heyecanlı anların fotoğraflarını facebook sosyal medya sayfasından "Dr.Ayça Doğan’ın diploma töreninde farklı bir heyecan vardı." sözleri ile paylaştı..

Öte yandan Dr. Ayça Doğan'ın, babası Dr. Nevzat Doğan ile Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus'un oratk olduğu MEDAR Hastanesinde mi yoksa Devlet Hastaneelerinde mi göreve başlayacağı, Kocaeli iş ve siyaseet kulislerinde  merak konusu oldu.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.