DİKKAT! Kavrulacağız

Güncel 09.06.2024 - 11:20, Güncelleme: 09.06.2024 - 11:20
 

DİKKAT! Kavrulacağız

KOCAELİ HABERİ
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahminlerini yayınlayarak vatandaşlara hava durumunu paylaşıyor. Yağmur, kar ve diğer yağış durumlarını detaylı grafiklerle açıklayan MGM, bugünün hava durumunu paylaşıyor. Bugün Kocaeli için en yüksek hava sıcaklığı 32 derece olarak açıklandı. SICAKLIKLAR YÜKSELECEK Açıklanan verilere göre ise, önümüzdeki hafta perşembe ve cuma günleri hava sıcaklığı 40 dereceyi zorlayacak. Uzmanlar özellikle sağlık problemi olan vatandaşları acil bir durum olmadıkça dışarıya çıkmamaları konusunda uyarıyor
KOCAELİ HABERİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahminlerini yayınlayarak vatandaşlara hava durumunu paylaşıyor. Yağmur, kar ve diğer yağış durumlarını detaylı grafiklerle açıklayan MGM, bugünün hava durumunu paylaşıyor. Bugün Kocaeli için en yüksek hava sıcaklığı 32 derece olarak açıklandı.

SICAKLIKLAR YÜKSELECEK

Açıklanan verilere göre ise, önümüzdeki hafta perşembe ve cuma günleri hava sıcaklığı 40 dereceyi zorlayacak. Uzmanlar özellikle sağlık problemi olan vatandaşları acil bir durum olmadıkça dışarıya çıkmamaları konusunda uyarıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.