DEVA PARTİSİ GEBZE ADAYI ANKARA'DA TANITILDI

Siyaset 01.02.2024 - 03:15, Güncelleme: 01.02.2024 - 03:15
 

DEVA PARTİSİ GEBZE ADAYI ANKARA'DA TANITILDI

KOCAELİ HABERİ
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacn'ın katılımıyla Ankara'da düzenlenen Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısına Kocaeli il başkanı Zeynep Sudan ve Kocaeli'nin tüm ilçe belediye başkan adayları katılım sağladı.. Deva Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Mükail İzgi, Gebze ilçe Başkanı Ahmet Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara'ya giderek tanıtım toplantısına iştirak ettiler. Başkan Demirtaş "Mükail İzgi Başkanımıza ve Gebze'ze Hayırlı olsun. Yolumuz meşakatli inancımız tam. Gebze'ye Deva Belediyeciliğine hazır olun" dedi..
KOCAELİ HABERİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacn'ın katılımıyla Ankara'da düzenlenen Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısına Kocaeli il başkanı Zeynep Sudan ve Kocaeli'nin tüm ilçe belediye başkan adayları katılım sağladı..

Deva Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Mükail İzgi, Gebze ilçe Başkanı Ahmet Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara'ya giderek tanıtım toplantısına iştirak ettiler.

Başkan Demirtaş "Mükail İzgi Başkanımıza ve Gebze'ze Hayırlı olsun. Yolumuz meşakatli inancımız tam. Gebze'ye Deva Belediyeciliğine hazır olun" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.