DERİNCE CHP ADAYI AV. SERTİF GÖKÇE KAYMAKAMLIĞA GİTTİ

Siyaset 07.02.2024 - 15:43, Güncelleme: 07.02.2024 - 15:43
 

DERİNCE CHP ADAYI AV. SERTİF GÖKÇE KAYMAKAMLIĞA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Derince Belediye Başkan adayı Av. Sertif Gökçe adaylığı ilan edildiği günden beri gdilmedik mahalle ve çalınmadık kapı bırakmadı.. Siyasi saha çalışmaları ile göz dolduran Av. Sertif Gökçe bugün de, Derince Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakamlık personellerine hal ve hatırlarını sordu ve o keyifli anlarını sosyal medyadan "Bugün, İlçe Başkanımızla beraber Derince Kaymakamlık personellerimizi ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

CHP Derince Belediye Başkan adayı Av. Sertif Gökçe adaylığı ilan edildiği günden beri gdilmedik mahalle ve çalınmadık kapı bırakmadı..

Siyasi saha çalışmaları ile göz dolduran Av. Sertif Gökçe bugün de, Derince Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakamlık personellerine hal ve hatırlarını sordu ve o keyifli anlarını sosyal medyadan "Bugün, İlçe Başkanımızla beraber Derince Kaymakamlık personellerimizi ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.