DARICALILAR DİKKAT! O cadde trafiğe kapatıldı

İlçeler 24.05.2024 - 08:59, Güncelleme: 24.05.2024 - 08:59
 

DARICALILAR DİKKAT! O cadde trafiğe kapatıldı

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Eskihisar Caddesi üzerinde altyapı ve imalat çalışması yapılacağını duyurdu. KBB tarafından Çalışmanın bugün saat 09.30 itibari ile başlayacağı ve 6 Haziran 2024 tarihinde sona ereceği ve bu süre içinde caddenin trafiğe tamamen kaptılacağı açıklandı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Eskihisar Caddesi üzerinde altyapı ve imalat çalışması yapılacağını duyurdu.

KBB tarafından Çalışmanın bugün saat 09.30 itibari ile başlayacağı ve 6 Haziran 2024 tarihinde sona ereceği ve bu süre içinde caddenin trafiğe tamamen kaptılacağı açıklandı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.