DARICA'DAN GİRESUN'A YARDIM ELİ

23.08.2020 - 18:01, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA'DAN GİRESUN'A YARDIM ELİ

KH/CENGİZYUCAK Darıca Kızılay, Giresun sel felaketeinde mağdur olanlara yardım göndermek için harekete geçti. Darıca Kızılay, Giresun sel felaketzedelereine yardım için yaptıkları toplantıdan sonra yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Giresun’da meydana gelen sel felaketi sonrasında yaraları sarmak ve dayanışma içinde olmak adına gönderilecek yardım tırı konusunda toplantı gerçekleştirdik. Gönderilecek tırın maliyetinin Darıca Kaymakamlığımız , Darıca Belediyesi ve şubemiz tarafından eşit oranda katkı sağlanarak gönderilmesi hususunda çalışmalar başlatılmış olup, ilk etapta acil talep olan 1 tır su Darıca halkı adına bölgeye ulaşmak üzere yola çıkmıştır. Yardım çalışmalarımıza bağışlarıyla destek veren Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığına ve Darıca Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığına çok teşekkür ederiz. Selde hayatını kaybeden askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

KH/CENGİZYUCAK Darıca Kızılay, Giresun sel felaketeinde mağdur olanlara yardım göndermek için harekete geçti.

Darıca Kızılay, Giresun sel felaketzedelereine yardım için yaptıkları toplantıdan sonra yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Giresun’da meydana gelen sel felaketi sonrasında yaraları sarmak ve dayanışma içinde olmak adına gönderilecek yardım tırı konusunda toplantı gerçekleştirdik. Gönderilecek tırın maliyetinin Darıca Kaymakamlığımız , Darıca Belediyesi ve şubemiz tarafından eşit oranda katkı sağlanarak gönderilmesi hususunda çalışmalar başlatılmış olup, ilk etapta acil talep olan 1 tır su Darıca halkı adına bölgeye ulaşmak üzere yola çıkmıştır. Yardım çalışmalarımıza bağışlarıyla destek veren Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığına ve Darıca Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığına çok teşekkür ederiz. Selde hayatını kaybeden askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.