DARICA BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYLARININ CAĞ KESME YARIŞI

Siyaset 11.02.2024 - 18:04, Güncelleme: 11.02.2024 - 18:20
 

DARICA BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYLARININ CAĞ KESME YARIŞI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2024 yerel seçimleri için Kocaeli'de ilgi çeken bir partiler arası seçim yarışını sürdüğü ilçelerdeb birisi de Darıca oldu.. Darıca seçmen sayısı içinde hatırı sayılır bir sayısal üstünlüğü olan Erzurumluların yöresel ve simgesel yemeklerinin başında cağ döner gelir. Durum böyle olunca da, Erzurum Dernekleri konuk ettiği siyasetçilere döner ikram ederken, siyasetçiler de cağ dönerin başına geçerek döner bıçağı ile döner kesebilecekleri şeklinde artı bir hünerlerini dah göstermeye çalışırlar.. Ak Parti Darıca Belediye Başkan adayı  Muzaffer Bıyık ile CHP'li darıca Belediye başkan adayı Av. Saide Arslan Çalışkan'da işte aynen böyle yaptılar. Davetlerine icabet ettikleri Erzurumlulara, cağ döner kesebilme maharetlerini gösterdiler..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2024 yerel seçimleri için Kocaeli'de ilgi çeken bir partiler arası seçim yarışını sürdüğü ilçelerdeb birisi de Darıca oldu..

Darıca seçmen sayısı içinde hatırı sayılır bir sayısal üstünlüğü olan Erzurumluların yöresel ve simgesel yemeklerinin başında cağ döner gelir. Durum böyle olunca da, Erzurum Dernekleri konuk ettiği siyasetçilere döner ikram ederken, siyasetçiler de cağ dönerin başına geçerek döner bıçağı ile döner kesebilecekleri şeklinde artı bir hünerlerini dah göstermeye çalışırlar..

Ak Parti Darıca Belediye Başkan adayı  Muzaffer Bıyık ile CHP'li darıca Belediye başkan adayı Av. Saide Arslan Çalışkan'da işte aynen böyle yaptılar. Davetlerine icabet ettikleri Erzurumlulara, cağ döner kesebilme maharetlerini gösterdiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.