COŞKUN ÖZTÜRK'Ü YALNIZ BIRAKMADILAR

İlçeler 08.02.2024 - 15:24, Güncelleme: 08.02.2024 - 15:24
 

COŞKUN ÖZTÜRK'Ü YALNIZ BIRAKMADILAR

KOCAELİ HABERİ
MHP Kocaeli eski il başkan yardımcısı Coşkun Öztürk'ün babası ve MHP Gebze İlçe Başkan yardımcısı Tolga Öztürkün büyükbabası Osman Öztürk yaşamını yitirdi.. Osman Öztürk'ün cenazesi bugün Gebze Çoban Öustafa Paşa camiinden kaldırıldı. Öztürk ailesini bu acı gününde başta Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus, MHP Kocaeli il başkkanı Murat Nuri Demirbaş, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, MHP Gebze İlçe başkanı Ali Yalsız ve İYİ Parti Gebze Belediye başkan adayı Sadık Güvenç olmak üzere çok sayıda dostları, arkadşaları ve partililer yalnız bırakmayarak acısını paylaştılar.. Kocaeli haberi gazetesi olarak merhum Osman Öztürk'e Allah'tan rahmet kederli Öztürk ailesine sabır ve başsağlığı dileriz..
KOCAELİ HABERİ

MHP Kocaeli eski il başkan yardımcısı Coşkun Öztürk'ün babası ve MHP Gebze İlçe Başkan yardımcısı Tolga Öztürkün büyükbabası Osman Öztürk yaşamını yitirdi..

Osman Öztürk'ün cenazesi bugün Gebze Çoban Öustafa Paşa camiinden kaldırıldı. Öztürk ailesini bu acı gününde başta Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus, MHP Kocaeli il başkkanı Murat Nuri Demirbaş, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, MHP Gebze İlçe başkanı Ali Yalsız ve İYİ Parti Gebze Belediye başkan adayı Sadık Güvenç olmak üzere çok sayıda dostları, arkadşaları ve partililer yalnız bırakmayarak acısını paylaştılar..

Kocaeli haberi gazetesi olarak merhum Osman Öztürk'e Allah'tan rahmet kederli Öztürk ailesine sabır ve başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.