CHP'LİLER HEP BİRLİKTE ''LEYLA HANIM''I İZLEDİLER

Siyaset 12.02.2024 - 06:47, Güncelleme: 12.02.2024 - 06:47
 

CHP'LİLER HEP BİRLİKTE ''LEYLA HANIM''I İZLEDİLER

KOCAELİ HABERİ
İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen, İzmit’in ilk Kadın Belediye Başkanı Leyla Atakan’ın yaşamını konu edinen "Leyla Hanım" filminin Galası İzmit Süleyman Demirel Kültür merkezinde gerçekleştirildi.. Türkiye Cumhuriyetinde tek dereceli seçimle göreve gelen ilk kadın belediye başkanı Sayın Leyla Atakan'ın hayatını konu alan "Leyla Hanım" belgesel filminin galasına başta CHP TBMM Grup Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Kocaeli  Miletvekilleri Harun Yıldızlı, Muhip Kanko ve Nail Çiler, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli il başkanı Bülent Sarı ve İlçe Başkanları ve CHP İlçe Belediye Başkan Adayları olmak üzere çok sayıda davetli galaya katılarak filmi izledi.. CHP Milletvekili haraun Yıldızlı "İzmit Belediyesi ve Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğünde ortaya çıkan bu kıymetli eserde emeği geçen tüm sanatçılarımızı, reji ekibini, teknik sorumluları ve Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) ile beraber katkı sunan tüm paydaşları tebrik ediyorum. Bu vesileyle İzmit'in Ablası Leyla Atakan'ı ve çalışma arkadaşları İsmail Kolaylı, Feridun Özbay ve Abdurrahman Yüksel'i bir kez daha saygıyla ve rahmetle anıyorum." dedi..
KOCAELİ HABERİ

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen, İzmit’in ilk Kadın Belediye Başkanı Leyla Atakan’ın yaşamını konu edinen "Leyla Hanım" filminin Galası İzmit Süleyman Demirel Kültür merkezinde gerçekleştirildi..

Türkiye Cumhuriyetinde tek dereceli seçimle göreve gelen ilk kadın belediye başkanı Sayın Leyla Atakan'ın hayatını konu alan "Leyla Hanım" belgesel filminin galasına başta CHP TBMM Grup Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Kocaeli  Miletvekilleri Harun Yıldızlı, Muhip Kanko ve Nail Çiler, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli il başkanı Bülent Sarı ve İlçe Başkanları ve CHP İlçe Belediye Başkan Adayları olmak üzere çok sayıda davetli galaya katılarak filmi izledi..

CHP Milletvekili haraun Yıldızlı "İzmit Belediyesi ve Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğünde ortaya çıkan bu kıymetli eserde emeği geçen tüm sanatçılarımızı, reji ekibini, teknik sorumluları ve Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) ile beraber katkı sunan tüm paydaşları tebrik ediyorum. Bu vesileyle İzmit'in Ablası Leyla Atakan'ı ve çalışma arkadaşları İsmail Kolaylı, Feridun Özbay ve Abdurrahman Yüksel'i bir kez daha saygıyla ve rahmetle anıyorum." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.