CHP'Lİ YILDIZLI'DAN AK PARTİLİ TİPİOĞLU'NA : ''KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK!''

Siyaset 30.03.2024 - 15:14, Güncelleme: 30.03.2024 - 15:14
 

CHP'Lİ YILDIZLI'DAN AK PARTİLİ TİPİOĞLU'NA : ''KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK!''

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimlerine saylı saatler kala CHP Kocaeli milletvekili Harun Yıldızlı, Ak Parti Kocaeşli milletvekili Veysel Tipioğlu'na "korkunun ecele faydası yoktur" diye yüklendi.. Harun Yıldızlı X sosyal medya sayfasından yaptığı eleştiride şu ifadelere yer verdi; "KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK! Kocaeli'de çarşıya pazara çıkamayan, emeklilerin derdini dinleyemeyen iktidar vekilleri yine tutturmuşlar bir algı türküsü gidiyorlar. Sayın Tipioğlu, gel seninle Derince sokaklarında emeklilerle buluşalım, gel seninle Derince pazarlarında zamları konuşalım. Haydi ben hazırım, buyrun halkın karşısında halkın gerçek sorunlarını tartışalım. Siz isteseniz de istemeseniz de Türkiye ittifakı büyümeye devam edecek!"
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimlerine saylı saatler kala CHP Kocaeli milletvekili Harun Yıldızlı, Ak Parti Kocaeşli milletvekili Veysel Tipioğlu'na "korkunun ecele faydası yoktur" diye yüklendi..

Harun Yıldızlı X sosyal medya sayfasından yaptığı eleştiride şu ifadelere yer verdi;

"KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK!
Kocaeli'de çarşıya pazara çıkamayan, emeklilerin derdini dinleyemeyen iktidar vekilleri yine tutturmuşlar bir algı türküsü gidiyorlar. Sayın Tipioğlu, gel seninle Derince sokaklarında emeklilerle buluşalım, gel seninle Derince pazarlarında zamları konuşalım. Haydi ben hazırım, buyrun halkın karşısında halkın gerçek sorunlarını tartışalım. Siz isteseniz de istemeseniz de Türkiye ittifakı büyümeye devam edecek!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.