CHP'Lİ BAŞKAN ADAYI SERTİF GÖKÇE'DEN BİN KİŞİLİK İFTAR

Siyaset 22.03.2024 - 21:26, Güncelleme: 22.03.2024 - 21:26
 

CHP'Lİ BAŞKAN ADAYI SERTİF GÖKÇE'DEN BİN KİŞİLİK İFTAR

KOCAELİ HABERİ
CHP Derince Belediye Başkan adayı Av. Sertif Gökçe bu akşam görkemli bir iftar yemeği verdi.. İzmitli gazeteci İlker Akşit bizzat kendisinin de katıldığı bu iftar yemeğini sosyal medyadan "Sertif Gökçe Yenikent iftarına en az 1.000 kişi katılmıştır.." sözleri ile duyururken, yerel seçimin en iddialı adayı Av. Sertif Gökçe'den ise şu açıklam geldi; "Bu akşam, Derince’mizde bulunan STK'lar, muhtarlar, muhtar adayları dernekler, hemşehri dernekleri, camii ve cemevi dernekleri, sendika temsilcileri, kooperatif ve oda temsilcileri, basın emekçileri, spor kulüpleri temsilcileri, okul aile birliği yöneticileri ve site yönetimleri ile iftar yemeğinde bir araya geldik. İftar yemeğinde Derince'mizin çeşitli kesimleriyle bir araya gelmek, geleceğe umutla bakmamızı sağladı. Birlikte daha nice güzel etkinliklere imza atacağımıza inancımız tam. İftar yemeğinde bizlere eşlik eden Milletvekilimiz Muhip Kanko’ya, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin’e, CHP İl Başkanımız Bülent Sarı’ya ve yönetimine, CHP İlçe yönetimimize, geçmiş dönem il ve ilçe yöneticilerine, meclis üyelerimize, meclis üyesi adaylarına ve programa olan yoğun ilgilerinden dolayı Derince’mizin değerli sakinlerine de çok teşekkür ederim."
KOCAELİ HABERİ

CHP Derince Belediye Başkan adayı Av. Sertif Gökçe bu akşam görkemli bir iftar yemeği verdi..

İzmitli gazeteci İlker Akşit bizzat kendisinin de katıldığı bu iftar yemeğini sosyal medyadan "Sertif Gökçe Yenikent iftarına en az 1.000 kişi katılmıştır.." sözleri ile duyururken, yerel seçimin en iddialı adayı Av. Sertif Gökçe'den ise şu açıklam geldi;
"Bu akşam, Derince’mizde bulunan STK'lar, muhtarlar, muhtar adayları dernekler, hemşehri dernekleri, camii ve cemevi dernekleri, sendika temsilcileri, kooperatif ve oda temsilcileri, basın emekçileri, spor kulüpleri temsilcileri, okul aile birliği yöneticileri ve site yönetimleri ile iftar yemeğinde bir araya geldik. İftar yemeğinde Derince'mizin çeşitli kesimleriyle bir araya gelmek, geleceğe umutla bakmamızı sağladı. Birlikte daha nice güzel etkinliklere imza atacağımıza inancımız tam. İftar yemeğinde bizlere eşlik eden Milletvekilimiz Muhip Kanko’ya, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin’e, CHP İl Başkanımız Bülent Sarı’ya ve yönetimine, CHP İlçe yönetimimize, geçmiş dönem il ve ilçe yöneticilerine, meclis üyelerimize, meclis üyesi adaylarına ve programa olan yoğun ilgilerinden dolayı Derince’mizin değerli sakinlerine de çok teşekkür ederim."
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.