CHP VE SP GEBZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI NE ZAMAN AÇIKLAYACAK?

Siyaset 08.02.2024 - 00:32, Güncelleme: 08.02.2024 - 00:55
 

CHP VE SP GEBZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI NE ZAMAN AÇIKLAYACAK?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
31 Mart 2024 yerel seçimleri için Gebze'de Ak Parti mevcut belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, İYİ Parti Sadık Güvenç ve Deva Partisi de Mükayil İzgü'yü belediye başkan adayı olarak açıklarken, CHP, Saadet Partisi ve DEM Partisi ise henüz Gebze Belediye başkan adaylarını açıklamadılar. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile Saadet Partisi ilçe başkanı Mustafa Türel ve yardımcısı Erkan Vural ile koyu bir sohbette görünce kısa süreliğine de olsa masalarına oturup bir demli çaylarını içtik ve Gebze siyaseti üzerine koyu bir sohbet gerçekleştirdik.. Gebze Belediye Başkan adaylarınız ne zaman belli olacak sorumuza cevap veren CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan "Bize adaylık için resmi başvurularını yapmış olan Ensar Öğüt, Hatem Soysal ve Barış Tatoğlu olmak üzere üç isim var. Bir de Çayırova Belediye başkan adaylığı için başvuru yapmış olan Dr. Mustafa Anaç'ın ismi Gebze Belediye Başkan adaylığı için konuşuluyor. Karar verecek olan CHP MYK'mız ve Parti Meclisimizdir. Bu haftaki PM'de karar çıkmasını bekliyoruz" dedi.. Saadet Partsi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel'e de "Saadet Partsinin Gebze Belediye Başkan adaylarınız ne zaman belli olacak" diye aynı soruyu sorduk ve ondan da "CHP ile ittifak görüşmlerimiz devam ediyor. Biliyorasunuz bazı ilçelerde CHP aday çıkarmadı, bazı ilçelerde de biz aday çıkarmayacağız. Genel Merkezin Gebze ile ilgili olarak verecği kararı bekliyoruz" dedi. Mustaf Türel ayrıca bugüne kadar otuz civarında partilinin Gebze Belediye Meclsi üyeliği için başvuru yaptığını dile getirdi..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

31 Mart 2024 yerel seçimleri için Gebze'de Ak Parti mevcut belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, İYİ Parti Sadık Güvenç ve Deva Partisi de Mükayil İzgü'yü belediye başkan adayı olarak açıklarken, CHP, Saadet Partisi ve DEM Partisi ise henüz Gebze Belediye başkan adaylarını açıklamadılar.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile Saadet Partisi ilçe başkanı Mustafa Türel ve yardımcısı Erkan Vural ile koyu bir sohbette görünce kısa süreliğine de olsa masalarına oturup bir demli çaylarını içtik ve Gebze siyaseti üzerine koyu bir sohbet gerçekleştirdik..

Gebze Belediye Başkan adaylarınız ne zaman belli olacak sorumuza cevap veren CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan "Bize adaylık için resmi başvurularını yapmış olan Ensar Öğüt, Hatem Soysal ve Barış Tatoğlu olmak üzere üç isim var. Bir de Çayırova Belediye başkan adaylığı için başvuru yapmış olan Dr. Mustafa Anaç'ın ismi Gebze Belediye Başkan adaylığı için konuşuluyor. Karar verecek olan CHP MYK'mız ve Parti Meclisimizdir. Bu haftaki PM'de karar çıkmasını bekliyoruz" dedi..

Saadet Partsi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel'e de "Saadet Partsinin Gebze Belediye Başkan adaylarınız ne zaman belli olacak" diye aynı soruyu sorduk ve ondan da "CHP ile ittifak görüşmlerimiz devam ediyor. Biliyorasunuz bazı ilçelerde CHP aday çıkarmadı, bazı ilçelerde de biz aday çıkarmayacağız. Genel Merkezin Gebze ile ilgili olarak verecği kararı bekliyoruz" dedi.

Mustaf Türel ayrıca bugüne kadar otuz civarında partilinin Gebze Belediye Meclsi üyeliği için başvuru yaptığını dile getirdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.