CHP MİTİNGİNİ KARIŞTIRMAK İSTEYEN ŞAHIS SABIKALI ÇIKTI

Siyaset 16.03.2024 - 20:47, Güncelleme: 16.03.2024 - 20:54
 

CHP MİTİNGİNİ KARIŞTIRMAK İSTEYEN ŞAHIS SABIKALI ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ
Ekrem İmamoğlu bugün Çekmeköy ilçesinde yaptıkları coşkulu mitingi "Çok güzelsin Çekmeköy. Kent ormanından metroya, yaşam vadisinden kreşe, tarım desteğinden ulaşım çözümlerine Çekmeköy’e çok hizmet getirdik. Şimdi Orhan Çerkez ile Tam Yol İleri diyoruz." sözleri ile paylaşmıştı.. Mitingi pokeve etmek isteyen bir şahıs emniyet gçülerince gözaltına alındı. İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre Çekmeköy’de CHP mitingini provoke eden B.K’nin, tehdit, hakaret, mala zarar, hakkı olmayan yere tecavüz, huzur ve sükunu bozma, konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından dosyalarının olduğu, 2022’de Rize Cezaevi’de kaldığı saptandı.
KOCAELİ HABERİ

Ekrem İmamoğlu bugün Çekmeköy ilçesinde yaptıkları coşkulu mitingi "Çok güzelsin Çekmeköy. Kent ormanından metroya, yaşam vadisinden kreşe, tarım desteğinden ulaşım çözümlerine Çekmeköy’e çok hizmet getirdik. Şimdi Orhan Çerkez ile Tam Yol İleri diyoruz." sözleri ile paylaşmıştı..

Mitingi pokeve etmek isteyen bir şahıs emniyet gçülerince gözaltına alındı. İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre Çekmeköy’de CHP mitingini provoke eden B.K’nin, tehdit, hakaret, mala zarar, hakkı olmayan yere tecavüz, huzur ve sükunu bozma, konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından dosyalarının olduğu, 2022’de Rize Cezaevi’de kaldığı saptandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.