CHP MECLİS ÜYESİ YAVUZ YILMAZ'DAN 'DİLOVASI KANSER YUVASI'NA TEPKİ!

İlçeler 04.06.2024 - 11:05, Güncelleme: 04.06.2024 - 11:05
 

CHP MECLİS ÜYESİ YAVUZ YILMAZ'DAN 'DİLOVASI KANSER YUVASI'NA TEPKİ!

KOCAELİ HABERİ
CHP Dilovası Belediye Meclis üyesi ve mali müşavir Yavuz Yılmaz, Dilovası için Türkiye geneelinde seslendirilen "Dilovası kanser yuvası" benzetmesine sosyal medyadan paylaştığı bir yorum ile tepki gösterdi.. İşte Yavuz Yılmaz'ın o paylaşımı; Arkadaşlar Yıllardır bir algıdır gidiyor bizim ilçede Dilovası kanser yuvası felan filan Arkadaşlar bunu yayanlar Dilovası’nı sevenler değil aksi tarafta olanlardır Bu gün ülkede veya dünyada kanser almış başını gidiyor. Bu bizim ilçemize has bir olgu değildir Bizde var da Tuzla’da yok mu? Gölcük’te yok mu? Körfez’de yok mu? Gebze de yol mu? Ankara’da , Konya’da veya başka bir Ege ilinde ilçesinde yok mu? İşte buralarda sosyal donatılar, çevre güzelleştirme, Sosyal tesisler yapılıyor, insanlar hasta da olsalar insanca yaşamaya devam ediyorlar. Konutları değerleniyor, komşular komu görevlileri, üst düzey memurlar amirler Ben diyorum ki bırakalım bu algı operasyonlarını Bizde belediyeyi takip edelim. Muhalefet olarak eleştirelim, kızalım bağıralım Ama artık Dilovasi hastalıklarla değil de çalışmalarıyla anılacak bir ilçe olarak anılsın Lütfen bu konuda birleşelim ilçemizi güzelleştirelim Artık memurlar burada ikamet etsin Müteahhitler bu ilçede iş yapmaya başlasınlar Meslek mensupları bu ilçede büro açsınlar Destek, destek….  
KOCAELİ HABERİ

CHP Dilovası Belediye Meclis üyesi ve mali müşavir Yavuz Yılmaz, Dilovası için Türkiye geneelinde seslendirilen "Dilovası kanser yuvası" benzetmesine sosyal medyadan paylaştığı bir yorum ile tepki gösterdi..

İşte Yavuz Yılmaz'ın o paylaşımı;

Arkadaşlar
Yıllardır bir algıdır gidiyor bizim ilçede
Dilovası kanser yuvası felan filan
Arkadaşlar bunu yayanlar Dilovası’nı sevenler değil aksi tarafta olanlardır
Bu gün ülkede veya dünyada kanser almış başını gidiyor.
Bu bizim ilçemize has bir olgu değildir
Bizde var da
Tuzla’da yok mu?
Gölcük’te yok mu?
Körfez’de yok mu?
Gebze de yol mu?
Ankara’da , Konya’da veya başka bir Ege ilinde ilçesinde yok mu?
İşte buralarda sosyal donatılar, çevre güzelleştirme, Sosyal tesisler yapılıyor, insanlar hasta da olsalar insanca yaşamaya devam ediyorlar.
Konutları değerleniyor, komşular komu görevlileri, üst düzey memurlar amirler
Ben diyorum ki bırakalım bu algı operasyonlarını
Bizde belediyeyi takip edelim.
Muhalefet olarak eleştirelim,
kızalım bağıralım
Ama artık Dilovasi hastalıklarla değil de çalışmalarıyla anılacak bir ilçe olarak anılsın
Lütfen bu konuda birleşelim ilçemizi güzelleştirelim
Artık memurlar burada ikamet etsin
Müteahhitler bu ilçede iş yapmaya başlasınlar
Meslek mensupları bu ilçede büro açsınlar
Destek, destek….

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.