CHP KÖRFEZ SEÇİMLERİ İÇİN İL SEÇİM KURULUNDA

Siyaset 02.04.2024 - 15:10, Güncelleme: 02.04.2024 - 15:10
 

CHP KÖRFEZ SEÇİMLERİ İÇİN İL SEÇİM KURULUNDA

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Körfez ilçesinde AK Partinin adayı olan mevcut belediye başkanı Şener Söğüt yüzde 36,49 oranı ile 34.209 oy alarak tekrar başkan seçilirken, CHP adayı Tayfun Balıkçı ise yüzde 335 oranı ile 32.814 oy almıştı.. CHP Körfez ilçe teşkilatı oy sayımı sırasında sandıklarda usulszülük yapıldığına dair itirazlarını İlçe Seçim Kurulunun ardından Kocaeli İl Seçim Kuruluna taşıdı. CHP Kocaeli il başkanı Bülent Sarı, milletvekilleri Harun Yıldızlı ve Muhip Kanko ile birlikte itiraza giden Nail Çiler o itiraz anlarını sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ! İl Seçim Kuruluna İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve Adaylarımızla birlikte itirazlarımızı yaptık. Körfez vatandaşlarımızın iradesi doğru şekilde sonuca yansıyana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.  
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Körfez ilçesinde AK Partinin adayı olan mevcut belediye başkanı Şener Söğüt yüzde 36,49 oranı ile 34.209 oy alarak tekrar başkan seçilirken, CHP adayı Tayfun Balıkçı ise yüzde 335 oranı ile 32.814 oy almıştı..

CHP Körfez ilçe teşkilatı oy sayımı sırasında sandıklarda usulszülük yapıldığına dair itirazlarını İlçe Seçim Kurulunun ardından Kocaeli İl Seçim Kuruluna taşıdı.

CHP Kocaeli il başkanı Bülent Sarı, milletvekilleri Harun Yıldızlı ve Muhip Kanko ile birlikte itiraza giden Nail Çiler o itiraz anlarını sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;
GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ!
İl Seçim Kuruluna İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve Adaylarımızla birlikte itirazlarımızı yaptık. Körfez vatandaşlarımızın iradesi doğru şekilde sonuca yansıyana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.