CHP Kocaeli vekili Yıldızlı'dan gazetemize özel açıklama; ''O konuyu da bugün Meclise taşıyacağım''

Siyaset 07.05.2024 - 10:54, Güncelleme: 07.05.2024 - 11:14
 

CHP Kocaeli vekili Yıldızlı'dan gazetemize özel açıklama; ''O konuyu da bugün Meclise taşıyacağım''

KOCAELİ HABERİ
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı bugün Karamürsel'in Ereğli mahallesinde faaliyet gösteren Ereğlili balıkçıların sorunlarını Meclis gündemine taşıyacak.. Konular ile ilgili olarak Kocaeli haberi gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak'a açıklama yapan Harun Özgür Yıldızlı "Geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiğim Ereğlili Balıkçılarımızın sorunlarını dinledikten sonra bu hafta o sorunlarını  Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıyacağıma dair söz vermiştim. Ülkedeki ağır ekonomik şartlarda bu kıymetli mesleği devam ettirmeye çalışan balıkçılarımıza destek olmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Şimdi yoldayım Ankara'ya gidiyoruz, hep birlikte bu sorunu da çözdürterek balıkçı esnafımıza ve balıkçılktan ekmek paralarını kazanan emekçilerimize rahat nefes aldıracağız inşallah" dedi.. Milletvekili Yıldızlı geçtiğimiz günlerde Ereğli balıkçılar ile yaptığı görümenin videosunu sosyal medyadan yayınlamıştı; Ereğlili Balıkçılarımızın sorunlarını bu hafta Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıyacağız. Ülkedeki ağır ekonomik şartlarda bu kıymetli mesleği devam ettirmeye çalışan balıkçılarımıza destek olmak hepimizin ortak sorumluluğudur pic.twitter.com/UsaA9QHeTR— Harun Özgür Yıldızlı (@harunyildizli1) May 5, 2024
KOCAELİ HABERİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı bugün Karamürsel'in Ereğli mahallesinde faaliyet gösteren Ereğlili balıkçıların sorunlarını Meclis gündemine taşıyacak..

Konular ile ilgili olarak Kocaeli haberi gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak'a açıklama yapan Harun Özgür Yıldızlı "Geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiğim Ereğlili Balıkçılarımızın sorunlarını dinledikten sonra bu hafta o sorunlarını  Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıyacağıma dair söz vermiştim. Ülkedeki ağır ekonomik şartlarda bu kıymetli mesleği devam ettirmeye çalışan balıkçılarımıza destek olmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Şimdi yoldayım Ankara'ya gidiyoruz, hep birlikte bu sorunu da çözdürterek balıkçı esnafımıza ve balıkçılktan ekmek paralarını kazanan emekçilerimize rahat nefes aldıracağız inşallah" dedi..

Milletvekili Yıldızlı geçtiğimiz günlerde Ereğli balıkçılar ile yaptığı görümenin videosunu sosyal medyadan yayınlamıştı;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.