CHP KOCAELİ GECE YARISI DEPREM ŞEHİTLERİNİ ANDI

Güncel 06.02.2024 - 06:44, Güncelleme: 06.02.2024 - 06:44
 

CHP KOCAELİ GECE YARISI DEPREM ŞEHİTLERİNİ ANDI

KOCAELİ HABERİ
6 Şubat 2023'de Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 deprem 10 ilimizde yıkıcı bir etkiye sebep oldu. Türkiye tarihinin en büyük ve yıkıcı depremlerinden biri Kahramanmaraş depreminde, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'da 10 ilin etkilendi ve on binlerce insanımız şehit oldu. Kahramanmaraş depremi yıldönümünde yrdun her bir köşesinde deprem şehitlerimiz anıldı. CHP Kocaeli İl Örgütü'de gece yarsı bir anma etkinliği gerçekleştirdi.. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Atasoy Bilgin ve partililer ile birlikte gerçekleştirdikleri o anma etkinliğini sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "1 yıl önce 6 Şubat 2023 depremlerinde yitip giden canlarımızı 04:17’de gerçekleştirdiğimiz saygı duruşu ile andık. Tüm deprem şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Bu topraklarda bir daha böyle acılar yaşanmaması ve gerekli önlemlerin alınması gerektiğini bir kez daha yineliyorum."    
KOCAELİ HABERİ

6 Şubat 2023'de Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 deprem 10 ilimizde yıkıcı bir etkiye sebep oldu. Türkiye tarihinin en büyük ve yıkıcı depremlerinden biri Kahramanmaraş depreminde, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'da 10 ilin etkilendi ve on binlerce insanımız şehit oldu.

Kahramanmaraş depremi yıldönümünde yrdun her bir köşesinde deprem şehitlerimiz anıldı. CHP Kocaeli İl Örgütü'de gece yarsı bir anma etkinliği gerçekleştirdi..

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Atasoy Bilgin ve partililer ile birlikte gerçekleştirdikleri o anma etkinliğini sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;

"1 yıl önce 6 Şubat 2023 depremlerinde yitip giden canlarımızı 04:17’de gerçekleştirdiğimiz saygı duruşu ile andık. Tüm deprem şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Bu topraklarda bir daha böyle acılar yaşanmaması ve gerekli önlemlerin alınması gerektiğini bir kez daha yineliyorum."
Bir 11 kişi ve yazı görseli olabilir
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.