CHP KOCAELİ, GEBZE VE ÇAYIROVA İÇİN BUGÜN GÖZLER ANKARA'DA

Siyaset 26.01.2024 - 15:57, Güncelleme: 26.01.2024 - 15:57
 

CHP KOCAELİ, GEBZE VE ÇAYIROVA İÇİN BUGÜN GÖZLER ANKARA'DA

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kocaeli Büyükşehir ve kalan ilçe belediye başkan  adaylarının kimler olacağını öğrenmek için bugün gözler Ankara'da gerçekleştirilecek olan CHP Parti Meclisi toplantısına çevrildi.. Bugünkü Parti Meclisinde Kocaeli için konuşulanlar ise şunlar; CHP Kocaeli Büyükşehir adayının ise açıklanıp açıklanmayacağı henüz belli olmamasına karşın CHP Derince eski ilçe başkanı Atasoy Bilgin’in, Büyükşehir Belediye başkan adayı gösterilebileceği de konuşuluyor.. Kocaeli’de yapılan ön seçimi kazanan İzmit’te Fatma Kaplan Hürriyet ve Körfez’de ise Tayfun Balıkçı’nın adaylığı ilan edilecek. CHP Ardahan eski milletvekili Ensar Öğüt’ün Gebze Belediye başkan adayı olarak gösterilme ihtimali yüksek olurken, alternatif olarak da Hatem Soysal ve Barış Tatoğlu isimleri masada.. CHP Çayırova belediye başkan adaylığı için konuşulan iki isim ise Çayıorova eski belediye başkanı Şevki Demirci ve Dr. Mustafa Anaç.. Gölcük ve Kandıra adaylarının parti meclisi toplantısı sonrası ilan edilmesi bekleniyor.. Kocaeli’de Saadet Partisi ve DEM Parti ile ittifak yapılarak seçime girilebileceği konuşulan Başiskele ve Dilovası ilçelerinin ise bugün PM gündemine gelip gelmeyeceği ise belli değil..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kocaeli Büyükşehir ve kalan ilçe belediye başkan  adaylarının kimler olacağını öğrenmek için bugün gözler Ankara'da gerçekleştirilecek olan CHP Parti Meclisi toplantısına çevrildi..

Bugünkü Parti Meclisinde Kocaeli için konuşulanlar ise şunlar;

CHP Kocaeli Büyükşehir adayının ise açıklanıp açıklanmayacağı henüz belli olmamasına karşın CHP Derince eski ilçe başkanı Atasoy Bilgin’in, Büyükşehir Belediye başkan adayı gösterilebileceği de konuşuluyor..

Kocaeli’de yapılan ön seçimi kazanan İzmit’te Fatma Kaplan Hürriyet ve Körfez’de ise Tayfun Balıkçı’nın adaylığı ilan edilecek.

CHP Ardahan eski milletvekili Ensar Öğüt’ün Gebze Belediye başkan adayı olarak gösterilme ihtimali yüksek olurken, alternatif olarak da Hatem Soysal ve Barış Tatoğlu isimleri masada..

CHP Çayırova belediye başkan adaylığı için konuşulan iki isim ise Çayıorova eski belediye başkanı Şevki Demirci ve Dr. Mustafa Anaç..

Gölcük ve Kandıra adaylarının parti meclisi toplantısı sonrası ilan edilmesi bekleniyor..

Kocaeli’de Saadet Partisi ve DEM Parti ile ittifak yapılarak seçime girilebileceği konuşulan Başiskele ve Dilovası ilçelerinin ise bugün PM gündemine gelip gelmeyeceği ise belli değil..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.