CHP KOCAELİ DANIŞMA KURULU TOPLANDI

Siyaset 09.06.2024 - 15:30, Güncelleme: 09.06.2024 - 15:30
 

CHP KOCAELİ DANIŞMA KURULU TOPLANDI

KOCALİ HABERİ
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanlığının, Kocaeli Kongre Merkeinde düzenleyeceği "CHP Kocaeli İl Danışma Kurulu Toplantısı" geniş katılımla gerçekleştirildi.. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı'nın başkanlığında toplanan "CHP Kocaeli İl Danışma Kurulu Toplantısı"na başta CHP Genel Başkan yardımcısı Pınar Uzun, CHP PM üyeleri Ecevit Keleş ve Melisa Uğraş, CHP Kocaeli Milletvekilleri Nail Çiler,  Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe ve Karamürsel belediye başkanı Ahmet Çalık olmak üzere önceki dönem Milletvekilleri, İl Yöneticileri, ilçe başkanları ve ilçe yöneticileri ile birlikte çok sayıda belediye meclis üyelerinin katılımları ile gerçekleştirildi.. CHP Kocaeli İl Danışma Kurulu Toplantısında, CHP'nin başarısı ve o başarıyı daha yukarı taşıyabilmek adına değerlendirmelerde bulunuldu, öneriler alındı..
KOCALİ HABERİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanlığının, Kocaeli Kongre Merkeinde düzenleyeceği "CHP Kocaeli İl Danışma Kurulu Toplantısı" geniş katılımla gerçekleştirildi..

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı'nın başkanlığında toplanan "CHP Kocaeli İl Danışma Kurulu Toplantısı"na başta CHP Genel Başkan yardımcısı Pınar Uzun, CHP PM üyeleri Ecevit Keleş ve Melisa Uğraş, CHP Kocaeli Milletvekilleri Nail Çiler,  Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe ve Karamürsel belediye başkanı Ahmet Çalık olmak üzere önceki dönem Milletvekilleri, İl Yöneticileri, ilçe başkanları ve ilçe yöneticileri ile birlikte çok sayıda belediye meclis üyelerinin katılımları ile gerçekleştirildi..

CHP Kocaeli İl Danışma Kurulu Toplantısında, CHP'nin başarısı ve o başarıyı daha yukarı taşıyabilmek adına değerlendirmelerde bulunuldu, öneriler alındı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.