CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atasoy Bilgin

Siyaset 02.02.2024 - 20:50, Güncelleme: 02.02.2024 - 21:43
 

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atasoy Bilgin

KOCAELİ HABERİ
CHP Derince İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Derince Belediye Başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Atasoy Bilgin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için MYK'dan onay aldı, sıra Parti Meclsindeki oylamada..  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Kocaeli Barosu eski Başkanı Bahar Candemir Gültekin’in ismi ile değerlendirilen Atasoy Bilgin adaylık için MYK'dan geçti. PM'de onaylandıktan sonra Bilgin'in adaylığı kesinlik kazanacak.. CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilgin parti meclisinde de onaylandı
KOCAELİ HABERİ

CHP Derince İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Derince Belediye Başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Atasoy Bilgin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için MYK'dan onay aldı, sıra Parti Meclsindeki oylamada..

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Kocaeli Barosu eski Başkanı Bahar Candemir Gültekin’in ismi ile değerlendirilen Atasoy Bilgin adaylık için MYK'dan geçti. PM'de onaylandıktan sonra Bilgin'in adaylığı kesinlik kazanacak..

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilgin parti meclisinde de onaylandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.