CHP İZMİT ÖN SEÇİMİNİN KAZANANI HÜRRİYET OLDU

Siyaset 21.01.2024 - 17:48, Güncelleme: 21.01.2024 - 18:22
 

CHP İZMİT ÖN SEÇİMİNİN KAZANANI HÜRRİYET OLDU

KOCALEİ HABERİ
İzmit Belediye başkan adayını belirlemek için gerçekleştirilen ön seçimi tamamlayan CHP İzmit'te oy verme işlemi sona erdi. Sandıkların açıldığı seçimde oylar sayılmaya başlandı. Bugün gerçekleştirilen ve 7 bin 369 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu ön seçim sona erdi. Ön seçimde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Hakan Tanta, Hüseyin Erol ve Emre Andız yarıştı. Tamamlanan oy verme işlemlerinin ardından sandıklar açıldı ve oylar sayılmaya başlandı.. Fatma Kaplan Hürriyet’in diğer rakiplerine karşı büyük bir bir üstünlük sağladığı görüldü. Sayımı tamamlanan 20 sandıktaki toplam 3002 oydan, Fatma Kaplan Hürriyet'e tek başına 2004 oy çıkarken, kalan 1136 oyun ise diğer üç rakibine gittiği görüldü.. Sayım işlemleri tamamlandı; Fatma Kaplan Hürriyet; 2004 oy Hakan Tanta: 1072 Emre Andız: 287 Hüseyin Erol:192
KOCALEİ HABERİ

İzmit Belediye başkan adayını belirlemek için gerçekleştirilen ön seçimi tamamlayan CHP İzmit'te oy verme işlemi sona erdi. Sandıkların açıldığı seçimde oylar sayılmaya başlandı.

Bugün gerçekleştirilen ve 7 bin 369 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu ön seçim sona erdi. Ön seçimde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Hakan Tanta, Hüseyin Erol ve Emre Andız yarıştı. Tamamlanan oy verme işlemlerinin ardından sandıklar açıldı ve oylar sayılmaya başlandı..

Fatma Kaplan Hürriyet’in diğer rakiplerine karşı büyük bir bir üstünlük sağladığı görüldü. Sayımı tamamlanan 20 sandıktaki toplam 3002 oydan, Fatma Kaplan Hürriyet'e tek başına 2004 oy çıkarken, kalan 1136 oyun ise diğer üç rakibine gittiği görüldü..

Sayım işlemleri tamamlandı;
Fatma Kaplan Hürriyet; 2004 oy
Hakan Tanta: 1072
Emre Andız: 287
Hüseyin Erol:192

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.