CHP GEBZE GİRESUNLULARA GİTTİ

24.08.2020 - 23:31, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP GEBZE GİRESUNLULARA GİTTİ

KH/CENGİZYUCAK CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Erhan Bölük, İlçe Başkan Yardımcısı Deniz Kartal ve parti üyeleri ile birlikte Giresun ili Dereli ve Yağlıdere ilçelerinde yaşanan sel felaketi sonrası Giresun İş Adamları ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) Başkanı Kemal Tokmak ve yönetimini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti... Başkan Gökhan Orhan ziyarette "Acınız acmızdır, acınızı paylaşıyoruz. Şehit olan askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Dualarımız hâlâ kayıp olan askerlerimizin ve vatandaşlarımızın bir an önce sağ salim bulunması içindir" dedi..

KH/CENGİZYUCAK CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Erhan Bölük, İlçe Başkan Yardımcısı Deniz Kartal ve parti üyeleri ile birlikte Giresun ili Dereli ve Yağlıdere ilçelerinde yaşanan sel felaketi sonrası Giresun İş Adamları ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) Başkanı Kemal Tokmak ve yönetimini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti...

Başkan Gökhan Orhan ziyarette "Acınız acmızdır, acınızı paylaşıyoruz. Şehit olan askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Dualarımız hâlâ kayıp olan askerlerimizin ve vatandaşlarımızın bir an önce sağ salim bulunması içindir" dedi..
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.