CHP DERİNCE ADAYI SERTİF GÖKÇE'YE DESTEK BÜYÜYOR

Siyaset 04.02.2024 - 22:58, Güncelleme: 04.02.2024 - 22:58
 

CHP DERİNCE ADAYI SERTİF GÖKÇE'YE DESTEK BÜYÜYOR

KOCAELİ HABERİ
CHP Derince Belediye Başkan adayı Av. Sertif Gökçe, Çenedağ Mahallesinde halkla buluştu.  2019 yerel seçimlerinde seçimi Ak Parti'ye çok az bir oy farkı ile kaybeden CHP Derince Belediye Başkan adayı Av. Sertif Gökçe, bu seçimlerde işi çok daha sıkı tutuyor. Saha ziyaretlerini ve çalışma temposunu giderek arttırıyor..    Bugün Çenedağ mahallesinde mahalle sakinlerinin yoğun sevgi gösterisi ile karşılaşan Sertif Gökçe O keyifli anları sosyal medyadan "İlçe Başkanımız ve ilçe yönetimimizle birlikte Çenedağ Mahallesi'nde halkımızla neşe ve coşku dolu bir buluşma gerçekleştirdik. Derince’mizi birlikte zirveye taşıyacağız, hep birlikte yöneteceğiz Derince’miz kazanacak." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

CHP Derince Belediye Başkan adayı Av. Sertif Gökçe, Çenedağ Mahallesinde halkla buluştu. 

2019 yerel seçimlerinde seçimi Ak Parti'ye çok az bir oy farkı ile kaybeden CHP Derince Belediye Başkan adayı Av. Sertif Gökçe, bu seçimlerde işi çok daha sıkı tutuyor. Saha ziyaretlerini ve çalışma temposunu giderek arttırıyor..   

Bugün Çenedağ mahallesinde mahalle sakinlerinin yoğun sevgi gösterisi ile karşılaşan Sertif Gökçe O keyifli anları sosyal medyadan "İlçe Başkanımız ve ilçe yönetimimizle birlikte Çenedağ Mahallesi'nde halkımızla neşe ve coşku dolu bir buluşma gerçekleştirdik. Derince’mizi birlikte zirveye taşıyacağız, hep birlikte yöneteceğiz Derince’miz kazanacak." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.