CHP DARICA ADAYI SAİDE ARSLAN ÇALIŞKAN SABAHIN KÖRÜNDE SAHADAYDI

Siyaset 29.01.2024 - 09:45, Güncelleme: 29.01.2024 - 10:03
 

CHP DARICA ADAYI SAİDE ARSLAN ÇALIŞKAN SABAHIN KÖRÜNDE SAHADAYDI

KOCAELİ HABERİ
CHP Darıca Belediye Başkan adayı saide Arslan Çalışkan'ın aday ilan edildiği günden beri sahalarda yaptığı siyasi çalışmalar göz doldururken, 31 Mart 2024 seçimlerinde sosyal demaokrat bir belediye özlemi taşıyanlara da umut veriyor.. Darıca ve Gebze Belediye Meclis üyelikleri görevi ile belediye yönetim tecrübesinin yanısıra CHP Gebze İlçe Başkanlığı yapmış olmasından dolayı da köklü bir siyasi tecrübeye sahip olan Saide Arslan Çalışkan bu sabah namazından sonra çalışma ekibi ile sahalara çıktı ve işe gitmek için duraklarda servis ve minibüs bekleyen çalışanlara kendisini ve projelerini tanıtan broşürler dağıttı.. CHP Darıca İlçe Başkanlığı sosyal medya sayfasından bu çalışma "Belediye Başkan Adayımız Saide Arslan Çalışkan ve örgütümüz ile birlikte sabah saatlerinde işe giden emekçi vatandaşlarımıza hayırlı işler diledik. 31 Mart’tan sonra Darıca için yapacağımız projelerimizi anlattık." sözleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

CHP Darıca Belediye Başkan adayı saide Arslan Çalışkan'ın aday ilan edildiği günden beri sahalarda yaptığı siyasi çalışmalar göz doldururken, 31 Mart 2024 seçimlerinde sosyal demaokrat bir belediye özlemi taşıyanlara da umut veriyor..

Darıca ve Gebze Belediye Meclis üyelikleri görevi ile belediye yönetim tecrübesinin yanısıra CHP Gebze İlçe Başkanlığı yapmış olmasından dolayı da köklü bir siyasi tecrübeye sahip olan Saide Arslan Çalışkan bu sabah namazından sonra çalışma ekibi ile sahalara çıktı ve işe gitmek için duraklarda servis ve minibüs bekleyen çalışanlara kendisini ve projelerini tanıtan broşürler dağıttı..

CHP Darıca İlçe Başkanlığı sosyal medya sayfasından bu çalışma "Belediye Başkan Adayımız Saide Arslan Çalışkan ve örgütümüz ile birlikte sabah saatlerinde işe giden emekçi vatandaşlarımıza hayırlı işler diledik. 31 Mart’tan sonra Darıca için yapacağımız projelerimizi anlattık." sözleri ile paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.